ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μικρή νεράιδα, δεν υποφέρει πια…

Απέραντη είναι η θλίψη για την 7χρονη Αναστασία η οποία τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από μιας σπάνιας μορφής επιθετικού παιδικού καρκίνου.

Η Αναστασία, κόρη του Ηλία Τριανταφυλλάκη, συμπολίτη μας και προπονητή πριν από λίγα χρόνια του Υπερίωνα Χαϊδαρίου, και της Ξένιας Πρεζεράκου, είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Έγινε τεράστια πανελλήνια κινητοποίηση, με επίκεντρο την Καλαμάτα, όπου τα τελευταία χρόνια κατοικούσε η οικογένεια, για να συλλεχθεί ένα μεγάλο ποσό για τη νοσηλεία της στο Χιούστον των ΗΠΑ. Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και η θεραπεία έγινε. Η μικρή Αναστασία έδωσε τον αγώνα της, με τις ευχές όλου του κόσμου μαζί της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της Αναστασίας από την προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ. Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασια δεν υποφέρει πια…», έγραψε στην ανάρτηση της. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button