ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η αγωνία μιας Δασιώτισσας

Στις μέρες που περνάμε οι πολίτες είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ασφάλειας -και όχι αδικαιολόγητα. Τις φωτογραφίες του άρθρου αυτού έστειλε στην εφημερίδα μας Δασιώτισσα, σημειώνοντας:

“Σύρου και Κυπρίων Αγωνιστών στο Δάσος. Ξερά πεύκα έτοιμα να πέσουν ή να πάρουν φωτιά!!!!”

Σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής, που όπως φαίνεται βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Η αγωνία μιας Δασιώτισσας 3

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Σε ακάλυπτο χώρο της διπλανής πολυκατοικίας ,στο μέρος που μένω,στο Δάσος Χαϊδαρίου,υπάρχουν δύο πεύκα και ένα πεύκο άκρως κούφιο,που είναι μόλις λίγους πόντους απτό μπαλκόνι μου.εδω και τρία χρόνια ,τα πεύκα έχουν ασθένεια και έχουν ξεραθεί. Πέρυσι,με τα χιόνια,ολόκληρη Κλάρα έπεσε στο εξωτερικό χώρο της πολυκατοικίας.εχω απευθυνθεί στο δήμο να έρθει να τα κόψει,καθώς είναι επικίνδυνα για πυρκαγιά και για απότομο σπάσιμο Κλάρας όπως ήδη έγινε.η απάντηση τους; Απαγορεύεται να κόψουμε καθώς τα πεύκα ακόμα και ξεραμένα,αποτελούν φυσικό πόρο οξυγόνου …τι οξυγόνο τους λέω; Αφού έχουν ασθένεια και έχουν ξεραθεί;εκτός αυτό,είναι επικίνδυνα νασκοτωσουν άνθρωπο!!!! Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι αδιάφοροι.εγω έχω το πρόβλημα που τα πεύκα ακουμπάνε το μπαλκόνι μου. Με δικό μου τσεκούρι,προσπάθησα να κόψω ότι μπορούσα,έστω μια Κλάρα που ήταν πολύ κοντά μου.
    Που είναι η πολιτεία σε όλο αυτό;;; Δηλαδή ,πρέπει να πάρουμε ή φωτιά…. ή να πέσει δέντρο από φυσική καταστροφή,όπως έγινε πέρυσι σε ιδιόκτητο χώρο ,που ένα πεύκο έπεσε από κεραυνό;;;;;
    Το Δάσος δεν έχει καμμία φροντίδα.παντου ξεραμένα δέντρα…μέχρι και τη πλατεία Λαού ,έβγαλαν τα δέντρα…..που σε πλατείες πας για να δεις φύση,υποτίθεται .έβγαλαν τα δέντρα,παραμονές εκλογών για να φυτέψουν λουλούδια,που αυτά ακόμα ξεράθηκαν.επομενο…γιατι έχει βρύση η πλατεία για να ποτιστουν;;;;; Έχει βρύση σε περίπτωση ατυχήματος μικρών παιδιών;;; Μια πλατεία βανδαλισμενη από μεγαλύτερης ηλικίας παιδιών ,χωρίς υποτυπώδη μέτρα προστασίας και ανεπαρκή φωτισμό.μετς από αυτή τη πλατεία,το απόλυτο σκοτάδι,ούτε πόλεμο να είχαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button