ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

H Nike μεγάλος χορηγός του Δήμου Χαϊδαρίου – “”Hot Streets””

 

Το μάνατζμεντ των μεγάλων εταιρειών διαβλέπει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες ακόμη και όταν είναι καλά κρυμμένες. Γι΄αυτό ίσως κάποιους ξένισε η ανακοίνωση του κολοσσού των αθλητικών ειδών Nike να μπει δυναμικά στο χορηγικό πρόγραμμα του Δήμου Χαϊδαρίου, αλλά η εξήγηση είναι απλή.

Εκτιμήθηκε ότι η ανοιχτή πρόσκληση της δημοτικής αρχής προς τους δημότες να αγωνίζονται για τα προβλήματα του Δήμου και της καθημερινότητάς τους και να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική κινητοποίηση στους δρόμους, με πορείες και άλλα χάπενιγκς, ανοίγει ένα νέο πεδίο στον τομέα του παπουτσιού, αλλά και στο συνθετικό αντιιδρωτικό μπλουζάκι.

Με άλλα λόγια το αθλητικό μάρκετινγκ διείδε στην πολιτική κινητοποίηση τον νέο δρόμο για τις δραστηριότητές του, πέρα από το τυπικό αθλητικό προϊόν, που είναι πια κορεσμένο. Όλα αυτά χάρη στην διαρκή διαθεσιμότητα μιας εξουσίας να βρίσκεται στην κορυφή της πορείας. Ένα τέτοιο πρότυπο μπορεί να συνεγείρει τις πλατιές μάζες και να περάσει δυνατά το μήνυμα “Σηκωθείτε από τον καναπέ – Αγωνιστείτε για τα προβλήματά σας – Λιώστε τα παπούτσια σας”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου θα παρουσιαστεί το επαναστατικό παπούτσι “Hot Streets” και θα διοργανωθεί ο “Πρώτος παγκόσμιος γύρος του Χαϊδαρίου”, με σπόνσορα την Nike και σύνθημα το πιο πάνω.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button