ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γυναίκα έπεσε και έσπασε τον ώμο της σε πεζοδρόμιο

Τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια δεν δυσκολεύουν απλώς τις μετακινήσεις. Είναι και επικίνδυνα. Το διαπίστωσε Δασιώτισσα που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά κατά την πτώση της κεντρικό σημείο της συνοικίας.

Την Τρίτη το πρωί 28 Φεβρρουαρίου, η 60χρονη γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο επί της Σουκατζίδη και Σατωβριάνδου, απέναντι από την Πλατεία Λαού. Σκόνταψε σε μια ανασηκωμένη πλάκα και έπεσε. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει τον ώμο της.

Στο σημείο αυτό υπάρχει ένα από τα φαρδιά πεζοδρόμια της συνοικίας, αλλά είναι σε πολύ κακή κατάσταση εδώ και χρόνια. Σπασμένες και ανασηκωμένες από ρίζες πλάκες, άδεια παρτέρια που περιβάλλονται από πλάκες, συνθέτουν ένα εξαιρετικά δυσκολοδιάβατο και επικίνδυνο σημείο.

Η παθούσα μίλησε στην εφημερίδα μας, μετά το πρώτο σοκ που υπέστη. Μας είπε ότι ελπίζει να γλιτώσει την εγχείρηση, αλλά και ότι σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί περίοδος τριών μηνών για να αποκατασταθεί η υγεία της. Επίσης μας είπε ότι στο σημείο αυτό έχει πέσει πολύς κόσμος και ότι όσο και να προσέχεις, κάποια στιγμή θα σκοντάψεις, αλλιώς πρέπει να περπατάς από το οδόστρωμα, δίπλα στα αυτοκίνητα.

Γυναίκα έπεσε και έσπασε τον ώμο της σε πεζοδρόμιο 3
Γυναίκα έπεσε και έσπασε τον ώμο της σε πεζοδρόμιο 5
Γυναίκα έπεσε και έσπασε τον ώμο της σε πεζοδρόμιο 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button