ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γρηγορούσα: Σαλταδόροι καυσίμων τής τρύπησαν το ρεζερβουάρ!

Πρωτοφανούς σύλληψης και εκτέλεσης κλοπή, τουλάχιστον από όσα έχουμε ακούσει και δημοσιεύσει τόσα χρόνια στο Χαϊδάρι. Μάς την διηγήθηκε μια συμπολίτισσα από τη γρηγορούσα. Με δυο λόγια, η ζημιά που υπέστη είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από την αξία αυτού που της αφαιρέθηκε.

Η κ. Ι.Μ., λοιπόν, που κατοικεί στην οδό 28ης Οκτωβρίου, κατάλαβε ότι το αυτοκίνητό της δεν είχε ούτε γραμμάριο πετρελαίου, όταν πήγε να το βάλει μπροστά. Παραξενεύτηκε στην αρχή. Αλλά μετά από μικρή έρευνα διαπίστωσε ότι το προηγούμενο βράδυ κάποιος είχε αφαιρέσει από το ρεζερβουάρ πετρέλαιο αξίας… περίπου 20 ευρώ. Το χειρότερο, το είχε τρυπήσει στο κάτω μέρος και στη συνέχεια μάζεψε το καύσιμο σε ένα δοχείο με τη φυσική ροή.

Τα χειρότερα νέα ήρθαν μετά…

Ρωτώντας τις αντιπροσωπείες για το κόστος επισκευής, έμαθε ότι το ρεζερβουάρ του WW Polo της κόστιζε 600 ευρώ (κατόπιν παραγγελίας γιατί δεν είναι διαθέσιμο). Και επιπλέον 200 ευρώ για εργατικά.

Ρωτήσαμε τη συμπολίτισσα αν συνέβη και σε άλλους στη γειτονιά της, αλλά δεν γνώριζε κάτι γι’ αυτό. Με δυο λόγια, αν έχεις τύχη διάβαινε…

Πέρα από την οικονομική ζημιά, δεν γνωρίζουμε αν αυτού του είδους η παραβίαση του ρεζερβουάρ περικλείει και κίνδυνο πυρκαγιάς. Ειδικά αν πρόκειται για βενζινοκίνητο όχημα. Οι γνωρίζοντες ας μας πουν.

Ίχνη από χυμένο πετρέλαιο στην 28ης Οκτωβρίου, στο σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button