ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιατί πρεσβεύουμε την πραγματική αλλαγή σελίδας στο Χαϊδάρι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ
υποψήφιος δήμαρχος
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ δεν στέκονται στην περιοχή της δυνητικότητας αλλά μέσω της ενέργειας και της κοινής προσπάθειας μεταβαίνουν σ’ εκείνη της πραγμάτωσης. Είναι η δική μας εντελέχεια, να δούμε την πόλη μας φιλόξενη, ανθρώπινη, με συμμετοχική διαδικασία και συνεργασία. Μια πόλη που θα είναι για όλους και όχι για ημέτερους, θα αφορά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που θα ενώνονται σε ένα κοινό σκοπό: τη διαρκή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, πολύ δε περισσότερο και της νοοτροπίας. Αυτό θα γίνει με σχέδιο δράσης και με προτάσεις εφικτές, ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΥΣ!

Ρωτήστε μας ή ελάτε να συζητήσουμε για οποιοδήποτε τομέα. Θέλουμε μαζί μας όλους τους πολίτες, όχι μόνο πριν αλλά και μετά τις εκλογές. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Σαν να έφτασε η ώρα, όμως, να υπογραμμίσουμε μερικές αλήθειες.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο αντισταθήκαμε σθεναρά στο να κυλιστούμε στη λάσπη της τοξικότητας παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων μας. Σε κάθε υποψία πολιτικού αμοραλισμού, μένουμε απέναντι, δεν τον προσεγγίζουμε, τον προσπερνάμε αλλά δεν αδιαφορούμε. Δεχθήκαμε επιθέσεις που ήταν αναμενόμενες αλλά κενές περιεχομένου, άλλωστε δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Το ότι διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο τον προεκλογικό μας αγώνα, δε σημαίνει ότι είμαστε αδύναμοι ή χαλαροί.

Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη ανησυχία τον υποβιβασμό της πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας που περιείχε από σφοδρές επιθέσεις, αμετροεπείς συμπεριφορές, ακόμα και κακόβουλης επίκρισης της ζωής των άλλων (στη «λαϊκή διάλεκτο» αυτό ονομάζεται «κουτσομπολιό»). Είδαμε Μέσα καθοδηγούμενα, που δεν εξυπηρετούν το λειτούργημα της άμεσης και αντικειμενικής ενημέρωσης, αλλά πρόθυμα να βάλουν το χαλινάρι και το σαμάρι και να «κουβαλήσουν» το φορτίο του αφέντη.

Γιατί πρεσβεύουμε την πραγματική αλλαγή σελίδας στο Χαϊδάρι 3

Δείξαμε ότι διαφέρουμε αποδοκιμάζοντας έντονα την τακτική της «αγέλης» που ξαμολήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προκαλώντας χάος και διαμορφώνοντας ένα τοξικό οικοσύστημα από το οποίο δεν απουσίασαν- δυστυχώς- οι αήθεις προσωπικές επιθέσεις. Όμως δεν προσγειωθήκαμε μόλις τώρα στο Χαϊδάρι. Η πόλη δε χρειάζεται αυτό το τέλμα, την αδράνεια σε οτιδήποτε παραπέμπει σε πολιτισμό κι εξυπηρετεί καταστάσεις διόλου κολακευτικές με επίδραση- δυστυχώς- στην τοπική κοινωνία.

Το Χαϊδάρι ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο στους πολίτες του, που θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν σε απόλυτο βαθμό. Όποιος πιστεύει ότι κληρονόμησε την πόλη και λειτουργεί με τη νοοτροπία ότι το Χαϊδάρι είναι δικό του, πλανάται πλάνην οικτράν. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ»!

Λες και δεν δοκιμάστηκαν κατά το παρελθόν!

Λες και προέκυψαν εντελώς ξαφνικά, λευκοί σαν το χιόνι!

Λες και δεν ήταν μέρος των αποτυχημένων διοικήσεων των τελευταίων ετών!

Λες και δεν έχουν ίδια νοοτροπία!

Λες και δε συνεργάστηκαν ποτέ με Δημοτικές Αρχές που δεν προσέφεραν το παραμικρό στην πόλη εκτός από ευκαιρία προσωπικής ανέλιξης!

Ναι, αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρεσβεύουν την «αλλαγή σελίδας»! Αλήθεια τώρα;

Όμως δε σταματάμε εδώ. Δεν θέλουμε μόνιμη άρνηση σε όλα, ένα διαρκές «όχι, μη, ουδέν»! Δεν είναι γόνιμη κριτική αυτή, δεν εξυπηρετεί το διάλογο. Η άρνηση σε οποιαδήποτε συνεργασία οδηγεί σε αποτυχημένη διοίκηση. Εκ των πραγμάτων. Πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος, να αγωνίζεσαι για την πόλη, όχι για το κόμμα που θα σε «κακοχαρακτηρίσει» αν τολμήσεις ν’ αναγνωρίσεις κάτι καλό από άλλη παράταξη.

Ποια είναι η αλλαγή λοιπόν; Να επιστρέψουμε στο παρελθόν που ήταν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ; Ή να παραμείνουμε στο παρόν που είναι επίσης ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ; Ποιο είναι το «νέο και φρέσκο» που πρεσβεύουν όσοι δοκιμάστηκαν και δυστυχώς (είναι πραγματικότητα όμως) ΑΠΕΤΥΧΑΝ; Αφού δεν έδωσαν λύσεις τότε σίγουρα είναι μέρος του προβλήματος. Αλλά σας λένε ότι θα είναι η «αλλαγή». ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ πρεσβεύουν την αλλαγή σελίδας γιατί εκφράζουν το μέλλον και όχι το παρόν και το παρελθόν (που είναι ίδια κι απαράλλαχτα).

Είναι ξεκάθαρο, είναι αυταπόδεικτο, είναι δεδομένο.

Τα υπόλοιπα είναι απλώς μια ανακύκλωση.

Vassilis Tsitsos
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου
#HaidariGiaOlous

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button