ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ιγγλέσης: Μια οφειλόμενη απάντηση στον Κίμωνα Φουντούλη

Η λαθροχειρία και τα ψεύδη του κ. Φουντούλη

Είναι γνωστό σε όλους όσους παρεπιδημούν την Χαϊδαριώτικη Ιερουσαλήμ ότι ο πολυπράγμων και «ξερόλας» κ. Φουντούλης αρέσκεται στον ελεύθερο χρόνο του (που είναι ως φαίνεται άφθονος) να υποδύεται τον Γενικό Εισαγγελέα της πόλης, καταγγέλλοντας τους πάντες για τα πάντα, με ιδιαίτερη βεβαίως προτίμηση στη νυν και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, με εξαίρεση, υποθέτω για ιδεολογικοπολιτικούς λόγους, τη δημοτική περίοδο Σκαμπά.

Αυτή τη φορά μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί και μάλιστα δις, με την ταπεινότητά μου αποδίδοντάς μου ευθύνες που δεν μου ανήκουν , για άσχετο θέμα, με άσχετη αφορμή που μόνο προσωπική εμπάθεια δείχνει και βεβαίως με ψεύτικα και παραπλανητικά «στοιχεία».

Επειδή λοιπόν μετά τη δικαιολογημένη διαμαρτυρία μου για το ψεύδος του αντί να σιωπήσει ή να ζητήσει τη συγνώμη που ζητάει από εμένα (!)  «βγήκε ο ίδιος στο ξέφωτο» και πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, έκανε αυτό που κάνουν συνήθως οι παραχαράκτες και οι πλαστογράφοι της πραγματικότητας: Εμφάνισε έγγραφο που όμως λέει άλλα από αυτά που ο ίδιος επικαλείται!

Τι μας λέει ο ίδιος στην «καταγγελία του»: Ότι «το πρακτικό της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου 1/11/2007 (Εικ.1) που αφορούσε το έργο Water Park Αφαίας Σκαραμαγκά, απογυμνώνει τα επιχειρήματα του «θιγόμενου». Το έργο, σύμφωνα με το επίσημο πρακτικό, πέρασε δίχως παρατηρήσεις από οποιονδήποτε, όπως και από τον «θιγόμενο». 

Γιάννης Ιγγλέσης: Μια οφειλόμενη απάντηση στον Κίμωνα Φουντούλη 2

Εικ.1

Γιάννης Ιγγλέσης: Μια οφειλόμενη απάντηση στον Κίμωνα Φουντούλη 4

Εικ.2

Και τι αποδεικνύεται από το ίδιο αυτό το Πρακτικό της Επιτροπής;

Ότι καθόλου δεν αφορά το συνολικό έργο Water Park Αφαίας-Σκαραμαγκά, αλλά απλώς την έγκριση κατασκευής μιας σκάλας και μιας πέργκολας (Εικ.2) στο ήδη εγκεκριμένο έργο ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ (με αριθ. οικοδ. αδείας 1211/2006) (Εικ.3)… ΟΤΑΝ ΕΓΏ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!

Γιάννης Ιγγλέσης: Μια οφειλόμενη απάντηση στον Κίμωνα Φουντούλη 6

Εικ.3

Άρα είναι τεράστιο ψεύδος ότι «το έργο πέρασε δίχως παρατηρήσεις από τον θιγόμενο» όπως παραπλανητικά ισχυρίζεται ο κ. Φουντούλης, αφού ήταν θεσμικά, λειτουργικά και πρακτικά αδύνατον να τεθεί, με αφορμή τη σκάλα και την πέργκολα, θέμα αλλαγής ήδη ειλημμένης απόφασης της Επιτροπής!

Και το χειρότερο είναι ότι ο κ. Φουντούλης δεν έχει καν το άλλοθι της «συγγνωστής πλάνης» αφού  ο ίδιος έχοντας παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και άρα η λαθροχειρία έγινε συνειδητά από μέρους του!

Αρκετά όμως παρασύρθηκα σε μια συζήτηση επί προσωπικού που μας εκτρέπει από το βασικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή που δεν είναι άλλο από το να αποτρέψουμε το έγκλημα που πάει να γίνει με την κατασκευή της Πεζογέφυρας κοντά στον «ΠΥΡΓΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ» ΦΕΚ 1364/Τ.Β΄/2-11-1976 (περίοδος Δημάρχου Δ. ΓΙΑΧΝΗ) και μέσα στον χώρο του «Ιστορικού Τόπου Παλατάκι» ΦΕΚ 832/Τ.Β΄/ 20-09-1979 (περίοδος Δημάρχου Δ. ΣΚΑΜΠΑ) και όχι στην κατά πολύ καταλληλότερη εναλλακτική θέση, που προτείνει η ίδια η μελέτη, με τον ίδιο φορέα, τις ίδιες διαστάσεις και τα ίδια αρχιτεκτονικά στοιχεία, στην απέναντι πλευρά (χώρος πλατείας Δημαρχείου και στο αντίστοιχο απέναντι τρίγωνο του κόμβου της Λ. Αθηνών .

Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η ιστορία, θα έχουμε όλο το χρόνο, αν το επιθυμεί ο κ. Φουντούλης, να βγάλουμε τα κιτάπια μας και τα αρχεία μας (γιατί κι εγώ διαθέτω αρχείο και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από του ιδίου) για να δούμε και να συγκρίνουμε  με στοιχεία και όχι με πομφόλυγες, ποιος πάλεψε επί μια 20ετία με καθημερινή εργασία, προσωπικές και επαγγελματικές θυσίες, με κόπο και αυταπάρνηση συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός χειροπιαστού  έργου που μεταμόρφωσε το Χαϊδάρι και το έκανε σημείο αναφοράς σε όλη τη χώρα και ποιος χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι σε αυτή την πόλη διακρίνεται μόνο στο να καταγγέλλει τους άλλους!

Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθω. Όχι μόνο για να μην παίξω κι εγώ το παιχνίδι όσων θέλουν να ξεφύγουμε από το στόχο μας, αλλά και γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τον κ. Φουντούλη και τις φαντασιώσεις του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: 

Απάντηση Γιάννη Ιγγλέση στον Κίμωνα Φουντούλη

Απάντηση Κίμωνα Φουντούλη σε Γιάννη Ιγγλέση

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button