ΓΕΥΣΕΙΣΑΓΟΡΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Φρέσκα Θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα – ΑργυρόΝησος

Δεν υπάρχει Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή να μην είναι συνυφασμένη με την Αργυρόνησο, είτε μιλάμε για την κουζίνα (δείτε το μενού της Καθαράς Δευτέρας και δώστε την παραγγελία σας νωρίς) είτε για την Ψαραγορά Αργυρόνησος. Ξέρουν τα θαλασσινά όσο κανείς και για τις αγορές των ημερών μάς περιμένουν πανέτοιμοι, από αύριο και με αποκορύφωμα το Σάββατο 5 Μαρτίου, Κυριακή 6/3 και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου – από τις 7π.μ. μέχρι τις 7μ.μ. – με πλήρη ποικιλία σε εκλεκτά, φρέσκα θαλασσινά και όστρακα.

Τι τραβάει η όρεξή σας; Στην ΑργυρόΝησο θα βρείτε όλα τα θαλασσινά εδέσματα που κυριαρχούν κατά την νηστεία, κυδώνια, γυαλιστερές, χτένια, φούσκες, καλόγνωμες, μύδια, μύδια ψίχα φρέσκα σε σακουλάκι, στρείδια ψίχα σε βαζάκι, αυγά αχινού σε βάζο και φυσικά εκλεκτά καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες, καραβίδες, θράψαλα, σουπιές και αστακούς από τις ελληνικές θάλασσες και τα νησιά μας.

Η ποιότητα για την Αργυρόνησο είναι αδιαπραγμάτευτη, φροντίζει να προσφέρει μόνο το καλύτερο και στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Το εγγυάται με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, τις τρεις ψαραγορές σε Σαντορίνη, Αιγάλεω, Χαϊδάρι και την πραγματική αγάπη που τρέφουν για αυτή τη δουλειά!

Αν χρειάζεσαι μια πιο ξεκούραστη Καθαρά Δευτέρα δες το Μενού και τις τιμές των μαγειρευτών προτάσεων και κάνε την παραγγελία σου ως την Κυριακή 6 Μαρτίου: Μενού Καθαράς Δευτέρας – Δώσε την παραγγελία σου έγκαιρα στην Αργυρόνησο

Φρέσκα Θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα - ΑργυρόΝησος 21
Φρέσκα Ψάρια – θαλασσινά αλλά και Ψητά – Μαγειρυτά Θαλασσινά Εδέσματα. Αυτή είναι η ΑργυρόΝησος

Ψαραγορά ΑργυρόΝησος Fish & Grill: Λ. Αθηνών 304 & Γ. Παπανδρέου Δάσος Χαϊδαρίου | Τηλ  211 4043 833

Καλή Σαρακοστή!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button