Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για την κουζίνα αλλά για την Ψαραγορά Αργυρόνησος. Ξέρουν τα θαλασσινά όσο κανείς και για τις αγορές των ημερών μάς περιμένουν πανέτοιμοι, από το Σάββατο 13 Μαρτίου, Κυριακή 14/3 και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου – από τις 7π.μ. μέχρι τις 7μ.μ. – με πλήρη ποικιλία σε εκλεκτά, φρέσκα θαλασσινά και όστρακα.

Τι τραβάει η όρεξή σας; Στην ΑργυρόΝησο θα βρείτε όλα τα θαλασσινά εδέσματα που κυριαρχούν κατά την νηστεία, κυδώνια, γυαλιστερές, χτένια, φούσκες, καλόγνωμες, μύδια, μύδια ψίχα φρέσκα σε σακουλάκι, στρείδια ψίχα σε βαζάκι, αυγά αχινού σε βάζο και ακόμη καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες, καραβίδες, θράψαλα, σουπιές αλλά και αστακούς.

Φρέσκα Ψάρια – θαλασσινά αλλά και Ψητά – Μαγειρυτά Θαλασσινά Εδέσματα. Αυτή είναι η ΑργυρόΝησος

Η ποιότητα για την Αργυρόνησο είναι αδιαπραγμάτευτη, φροντίζει να προσφέρει μόνο το καλύτερο και στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Το εγγυάται με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, τις τρεις ψαραγορές σε Σαντορίνη, Αιγάλεω, Χαϊδάρι και την πραγματική αγάπη που τρέφουν για αυτή τη δουλειά!

Ψαραγορά ΑργυρόΝησος Fish & Grill: Λ. Αθηνών 304 & Γ. Παπανδρέου Δάσος Χαϊδαρίου | Τηλ  211 4043 833

Αν θες ν΄αφήσεις σε άλλους την μαγειρική της Καθαράς Δευτέρας δες κι αυτό: Μενού Καθαράς Δευτέρας – Δώσε την παραγγελία σου έγκαιρα στην Αργυρόνησο

Καλή Σαρακοστή!