ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Foinikas Square, η πιο όμορφη πλατεία της πόλης!

Το πιο γνωστό στέκι στο Δάσος Χαϊδαρίου, Coktail & Restaurant Bar, Foinikas Square, που μετράει φέτος τον τέταρτο χρόνο της λειτουργίας του, μας περιμένει για μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές.

Foinikas Square

Φτάνοντας, ένα πλακόστρωτο δρομάκι σε οδηγεί στην είσοδο του μαγαζιού, κι έπειτα, κατεβαίνοντας μερικά σκαλιά, βρίσκεσαι σίγουρα στην πιο όμορφη πλατεία της πόλης.

 Foinikas Square Ο χώρος, με τα πολύχρωμα σπιτάκια και το μεσαιωνικό στυλ, είναι σαν να έχει ξεπηδήσει από μια μακρινή πολιτεία, μιας άλλης εποχής, και η μουσική που ξεχύνεται από τα ηχεία δημιουργεί μια άκρως αισθαντική ατμόσφαιρα.

Όσο είναι ημέρα, υπάρχει άπλετος φυσικός φωτισμός, μιας και το μαγαζί είναι πλήρως ανοιχτό. Όταν η νύχτα αρχίζει πλέον και πέφτει, παραδοσιακές λάμπες πλατείας φωτίζουν απαλά το χώρο, συνάμα με τα λευκά και κόκκινα κεριά που κοσμούν τα μοναστηριακά τραπέζια.

 Foinikas Square Σε αυτό το μαγαζί θα νιώσεις άνετα με το οικείο κλίμα που επικρατεί και σιγουριά για την επιλογή σου, καθώς το καταρτισμένο προσωπικό θα σου αφιερώσει όσο χρόνο χρειάζεται, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή του coktail ή του φαγητού που θέλεις να απολαύσεις, μέσα από έναν ανανεωμένο κατάλογο με προτάσεις για κάθε γούστο.

Κλείνοντας, να πούμε ότι η σχέση τιμής – ποιότητας είναι εξαιρετική!

Foinikas Square, Ηρώων Πολυτεχνείου 76 Δ. Χαϊδαρίου       Τ 210 5823221

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button