ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το έργο έγινε, ο δρόμος διαλύθηκε…

 

Ο συμπολίτης Ν.Μ. φωτογραφίζει και σχολιάζει την κακή και επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδόστρωμα της οδού Κυπρίων Αγωνιστών, στο Δάσος, μετά το έργο ανακατασκευής του δικτύου αποχέτευσης. Αναρωτιέται ποιος θα καλύψει το κόστος: Ο εργολάβος ή ο Δήμος, δηλαδή ο δημότης;

Η επιστολή:

Με αφορμή το άρθρο σας  “Ανακατασκευή σε τμήμα του δικτύου αποχέτευσης”, στις 30/10/2017, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δύο εβδομάδες από την αποκατάσταση του δρόμου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, άρχισαν τα προβλήματα.

Ο δρόμος από την περασμένη εβδομάδα έχει αρχίσει να «κάθεται» σε κάποια σημεία και να ανασηκώνεται σε άλλα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κίνηση αυτοκινήτων και λεωφορείων και ήδη έχουν προκληθεί ζημιές σε διερχόμενα οχήματα (π.χ. ζημιές σε προφυλακτήρες, κάρτερ κλπ έχουν προκληθεί μπροστά μου).

Η «λύση» (ελπίζω προσωρινή…) ήταν, τόσο τη Δευτέρα 27/11/2017 όσο και την Τρίτη 28/11, να ξηλώσουν τα τμήματα της ασφάλτου που είχαν ανασηκωθεί και να τα πετάξουν στην άκρη του δρόμου και να ρίξουν χώμα στις τρύπες, το οποίο όμως «κάθεται» και δημιουργούνται εκ νέου τρύπες.

Από σήμερα το πρωί που έγιναν οι παραπάνω εργασίες μέχρι σήμερα το βράδυ νέα τμήματα του δρόμου έχουν υποχωρήσει στη δεξιό άκρη του μπαλώματος και ανασηκωθεί στο αριστερό (σύμφωνα με την κίνηση των αυτοκινήτων).

Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω φωτογραφίες από τις προηγούμενες μέρες για να δείτε πόσο γρήγορα αυξάνεται η φθορά του δρόμου. Έχουν τραβηχτεί στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών στο τμήμα ανάμεσα στις οδούς Αθανασίου Διάκου και Σύρου (κυρίως πλησίον της Σύρου).

Τέλος, όλοι στην γειτονιά αναρωτιόμαστε ποιος θα καλύψει το κόστος αποκατάστασης των ζημιών. Το ιδιωτικό συνεργείο που ανέλαβε τις εργασίες ή ο Δήμος (άρα οι δημότες); Τελικά μήπως δεν έγινε έκπτωση (66% που αναφέρετε στο άρθρο σας) μόνο στον αρχικό προϋπολογισμό, αλλά και στην ποιότητα των εργασιών;

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button