ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση πάνω από τη γέφυρα: “Θαύμα που δεν σκοτώθηκε κανένας!”

Δολοφονική επίθεση με πέτρες δέχτηκαν τρεις ανυποψίαστοι οδηγοί που περνούσαν γέφυρα του τρένου στο Δαφνί. Είναι ένα επικίνδυνο, αντικοινωνικό φαινόμενο που επαναλαμβάνεται με ανησυχητική συχνότητα, ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις ανηλίκων. Οι δράστες του πιο πρόσφατου περιστατικού φέρονται επίσης να είναι ανήλικοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε αυτό το συμβάν, το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου, πέντε άνθρωποι σε τρία διερχόμενα αυτοκίνητα σώθηκαν κυριολεκτικά από θαύμα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

«Ξαφνικά πέσαμε σε μια βροχή από πέτρες, δίπλα μας ήταν και ένα φορτηγό το οποίο έφαγε κι αυτό πολλές πέτρες. Προκλήθηκαν ζημιές σε προφυλακτήρες, έσπασαν φανάρια, ψυγεία. Αν έπεφταν πάνω στο παρμπρίζ θα το είχαν σπάσει άνετα», ανέφερε ένας εκ των οδηγών.

«Λες και έριχναν κατά πάνω μας τις πέτρες με τον κουβά», αυτή ήταν η φράση που είπαν οι τρεις τρομοκρατημένοι οδηγοί στους αστυνομικούς της άμεσης δράσης προσπαθώντας να περιγράψουν την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν.

Όπως είπαν, ήταν πραγματικό θαύμα που δεν σκοτώθηκε κανείς.

«Όταν περάσαμε κάτω από την γέφυρα ήταν γεμάτο πέτρες. Αυτές τις μεγάλες που έχουν στις γραμμές των τρένων για να απορροφούν τους κραδασμούς. Σε μέγεθος πορτοκαλιού», ανέφερε ένας οδηγός.

Φωτό από Βάιος Σύρος:

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button