ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Τζόκα στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου για επισκόπηση των έργων στην πόλη

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Σπύρος Τζόκας επισκέφτηκε το Δήμο Χαϊδαρίου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στην πόλη μας. 

Συναντήθηκε με το δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες, με τους οποίους συζήτησε τις λεπτομέρειες για τα παρακάτω έργα:

  • Κατασκευή αγωγού όμβριων στη Λεωφόρο Αθηνών. Σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δυτική Αθήνα. Μετά την  ολοκλήρωση της συγκοινωνιακής μελέτης, η οποία και εγκρίθηκε από τα Δημοτικά Συμβούλια Χαϊδαρίου και Περιστερίου, το έργο πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.
  • Αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχής Κάτω Αφαίας Σκαραμαγκά. Το έργο πρόκειται σύντομα να δημοπρατηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής.
  • Ενίσχυση υποδομών αποχέτευσης όμβριων ΒΔ λεκάνης Δάσους Χαϊδαρίου. Η μελέτη του έργου, όπως κατατέθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, βρίσκεται στη διαδικασία έλεγχου από την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση.

Συζητήθηκαν επίσης το έργο που αφορά στη συντήρηση και ανάδειξη του ιστορικού μνημείου «ΜΠΛΟΚ 15», καθώς και άλλες προτάσεις του Δήμου, που είτε έχουν ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας είτε πρόκειται να ενταχθούν.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση έναρξη του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στη Λεωφόρο Αθηνών και δεσμεύτηκε για την επιτάχυνση των εργασιών και ελέγχων της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να δημοπρατηθούν και να προχωρήσουν και τα άλλα έργα στο Δήμο Χαϊδαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Χαϊδάρι: 13 σημαντικά έργα υπόσχονται βελτίωση της καθημερινότητας

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ποτε θα ζητηθουν ευθύνες για τη ταλαιπωρία, καταστροφή περιουσίας των ιδιοκτητών από τις “αμέλειες” των προηγούμενων δημοτικων αρχων,, οι υπάλληλοι όπως ο κος παρασκευας επι χρόνια προιστάμενος στη τεχνική υπηρεσία δεν εχει ευθύνες; όχι εναντι τριτων -εναντι του Δήμου μας εννοω, και από θέση ευθύνης και από επιστημονικό πεδίο είχε υποχρέωση να καταδείξει με ολους τους τροπους τις στρεβλώσεις και τα προβλήματα και τις ενδεχόμενες καταστροφικές συνέπειες τους για παρόδιους ιδιοκτήτες –αλλά και οι ανθρωποι που παραλιγο να πνιγουν τον Οκτώβρη του 2015 μπροστα στο Δημαρχείο και με υλικές ζημίες σε περιουσίες ιδιωτών και στην Λ. Αθηνών .–
    πληρωνουμε συνεχεια και δεν εχουμε τιποτα αντίθετα κινδυνεύουμε κιόλας , γιατι το ανεχόμαστε;

  2. εχουν ευθυνη εναντι του Δήμου και οι υπάλληλοι -προιστάμενοι . Ο κος Παρασκευας ως προισταμενος Τεχνικων Υπηρεσιων για σειρα ετων και δημοτικων αρχοντων, εκανε το καθήκον και σωστα τη δουλειά του για την οποία πληρωνόταν και θα πάρει σύνταξη σε λίγο ; τα προβλήματα που εχουμε και πνιγόμαστε κάθε τρεις και λίγο δημιουργηθηκαν και από την ανεπαρκεια των προισταμένων σε όλα τα τμηματα του δημου, τα σκουπίδια , τα ανύπαρκτα πεζοδρομια, τα δενδρα που εχουν αρρωστησει, τα εγκαταλελειμμένα κτιρια, την επεκταση του υπαιθριου εμποριου περαν των οριων,.αθλητικες εγκαταστασεις επικίνδυνες για ολους, καποιοι δεν εχουν καλα τη δουλειά τους και εμεις πληρωνουμε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button