ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εντείνεται η χιονόπτωση, ετοιμότητα στον Δήμο για το δεύτερο κύμα

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας, η ένταση των χιονοπτώσεων στην Αττική θα αυξηθεί από σήμερα Δευτέρα το απόγευμα και για περίπου 24-36 ώρες.

Τα συνεργεία του Δήμου Χαϊδαρίου είναι σε 24ωρη επιφυλακή για να παρέμβουν όπου χρειαστεί. Φορτηγά του Δήμου και ειδικό μηχάνημα «αλατιέρα» ρίχνουν αλάτι στους δρόμους για να εμποδιστεί η δημιουργία επικίνδυνου παγετού την νύχτα.

Οι κάτοικοι μπορούν να προμηθεύονται αλάτι για τις αυλές και τα πεζοδρόμια τους από τα γραφεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας, στέλνοντας SMS μετακίνησης «2».

Από την Πολιτική Προστασία γίνεται έκκληση προς τους πολίτες να γίνονται μόνον οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.

Λόγω της προβλεπόμενης χιονόπτωσης, η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη θα σταματήσει στις 19:00.

Από χθες Κυριακή βράδυ και για όσο συνεχίζεται το κύμα ψύχους, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου λειτουργεί θερμαινόμενος χώρος, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Οι κάτοικοι που χρειάζονται βοήθεια για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλημάτων μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για αναφορά προβλημάτων και αιτήματα συνδρομής:

210 5818860, Υπηρεσία Καθαριότητας

213 2047200, Δημαρχείο

213 2047266, Κοινωνική Υπηρεσία

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button