ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερωτική ημερίδα για την “Μη Τυπική Εκπαίδευση στο Σχολείο”

Ενημερωτική ημερίδα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ελευσίνας για τη διάδοση αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «Μη Τυπική Εκπαίδευση στο Σχολείο. Μέθοδοι και εργαλεία ενδυνάμωσης βασικών ικανοτήτων των μαθητών, της συμμετοχής τους και της μάθησης»

Το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Ελευσίνας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, που χρηματοδοτείται και ελέγχεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), υλοποίησε ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στο χώρο του 1ου Ε.Κ. Δυτ. Αττικής με σκοπό τη διάδοση αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+ στο οποίο συμμετείχε με τίτλο «Μη Τυπική Εκπαίδευση στο Σχολείο. Μέθοδοι και εργαλεία ενδυνάμωσης βασικών ικανοτήτων των μαθητών, της συμμετοχής τους και της μάθησης».

Ενημερωτική ημερίδα για την "Μη Τυπική Εκπαίδευση στο Σχολείο" 3
Μη Τυπική Εκπαίδευση στο Σχολείο, εισήγηση Μαρίας Παππά,

Η ημερίδα σκοπό είχε να προωθήσει την κατανόηση των αρχών της μη τυπικής εκπαίδευσης, τη χρήση μεθόδων και εργαλείων και την προσαρμογή τους σε τυπικά πλαίσια και προγράμματα σπουδών για την παροχή κινήτρων και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών στη μαθησιακή διδασκαλία, καθώς και την εξοικείωση με δυναμικές αρχές, τεχνικές, εργαλεία αποτελεσματικού σχεδιασμού και υλοποίησης καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τη μάθηση από καλές πρακτικές και μελέτες περίπτωσης, αλλά και και την απαραίτητη αξιολόγηση-ανατροφοδότηση του σχεδίου δράσης.

Περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητες και τη στοχοθεσία στην ιστοσελίδα του σχολείου http://2epal-elefs.att.sch.gr/ καθώς και τη σελίδα του προγράμματος στο facebook: https://www.facebook.com/Elefsina2epalNFE

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους εκπαιδευτικούς:

  1. Ροδάκη Χαρίλαο – Δ/ντη του 2ου ΕΠΑ.Λ Ελευσίνας (2105561693)

email:mail@2epalelefs.att.sch.gr

2. Παππά Μαρία – Υπεύθυνη επικοινωνίας του προγράμματος (2105548714)

email: papmarspy@yahoo.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button