ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αμαξίδιο για κάποιον που το έχει ανάγκη, από τους μαθητές της πόλης

Καπάκι – καπάκι μετρήθηκε η ανθρωπιά των μαθητών της πόλης. Κατάφεραν να εξασφαλίσουν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου ένα αναπηρικό αμαξίδιο για κάποιος άπορο συμπολίτη μας με κινητικές δυσκολίες.

Η Κοινωνική Υπηρεσία, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για ζωή», συνέβαλλε στην ενημέρωση για την ορθή οδική συμπεριφορά και την κινητοποίηση των σχολείων, προκειμένου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για ανακύκλωση καπακιών πολλοί μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση των σχολείων ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός καπακιών και να δοθεί δωρεάν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, ένα αναπηρικό αμαξίδιο, απλού τύπου, το οποίο θα δοθεί σε άπορο συμπολίτη μας με κινητικές δυσκολίες.

Επίσης, στην επιτυχία αυτής της δράσης συνέβαλαν Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι και οι κάτοικοι της πόλης, αφού ανταποκρίθηκαν και ανακύκλωσαν καπάκια σε διάφορα σημεία υπηρεσιών του Δήμου όπως στο Κολυμβητήριο, στα Αθλητικά Κέντρα, στο Δημαρχείο, στο ΕΡΕΙΣΜΑ και στο Πνευματικό Κέντρο (Πρώην ΝΕΛΕ).
Η δράση αυτή θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά με έναρξη τη νέα σχολική χρονιά.
Ο Δήμος δηλώνει ότι συνεχίσει να αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες προκειμένου να ευαισθητοποιούνται οι μικρές ηλικίες, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στη διαπαιδαγώγησή τους.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button