ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ελένη Μπέλλα: Με τον Βαγγέλη Ντηνιακό για ένα Χαϊδάρι “κατοικοκεντρικό”!

Ονομάζομαι Ελένη Μπέλλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαϊδάρι, και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι ως δασκάλα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών.

Το Χαϊδάρι είναι η πόλη μου. Εδώ μεγάλωσα και εδώ επέλεξα να μεγαλώσω και τα παιδιά μου. Εμπειρία ως πολιτικός δεν έχω. Η διαβίωσή μου όμως στην πόλη, όλα αυτά τα χρόνια, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ καλά τα δυνατά της σημεία. Αλλά και να βιώσω τα προβλήματά της, που τα τελευταία χρόνια, και με την έλευση της οικονομικής κρίσης, έχουν διογκωθεί.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός έχει ξεκάθαρη εικόνα για το Χαϊδάρι

Παρακολουθώντας τα κοινά της πόλης τα τελευταία χρόνια, ομολογώ ότι ο Βαγγέλης Ντηνιακός με εντυπωσίασε με την στάση του, τις θέσεις και την έντονη δράση του, αν και αντιπολίτευση. Ένας νέος άνθρωπος, με μόρφωση και ήθος, που έδειξε ότι έχει ξεκάθαρη εικόνα και άποψη για το πώς πρέπει να είναι το Χαϊδάρι του αύριο. Ένα Χαϊδάρι σύγχρονο, καθαρό, και ασφαλές… Ένα Χαϊδάρι «κατοικοκεντρικό», μία πόλη πρότυπο.

Συμμερίζομαι τις απόψεις του, πιστεύω στο πρόγραμμά της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά». Και είμαι βέβαιη, ότι η πόλη μας με Δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό, μπορεί να λάμψει ξανά.

Δηλώνω λοιπόν περήφανα και επίσημα τη στήριξή μου, στο πρόσωπο του Βαγγέλη Ντηνιακού, και την ενεργή μου συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Χαϊδάρι Ξανά»,

“Για να κάνουμε τα σωστά βήματα, για ένα Χαϊδάρι που μας αξίζει, και να χορέψουμε, με όλους ανεξαιρέτως τους Χαϊδαριώτες, τον χορό της δημιουργίας, ΞΑΝΑ!!!”

Ελένη Μπέλλα

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button