ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΕΛΑΣ: Ένα λευκό σεντάν αναζητείται για τροχαίο με τραυματισμό μητέρας και του μωρού της στον Κηφισό

Πληροφορίες αναζητά η Τροχαία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του οδηγού ενός λευκού σεντάν άνω της δεκαετίας στην παλαιότητά του που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε το σημείο, το μεσημέρι της Δευτέρας στον Κηφισό, όπου μία 41χρονη γυναίκα εξετράπη της πορείας της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εκείνης και του μόλις δύο ετών παιδιού της.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Την 12.09.2022 και περί ώρα 15:50΄, επί της Λ. Κηφισού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά), στο ύψος της οδού Π. Ράλλη (αερογέφυρα), περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο Ι.Χ.Ε. αυτ/το εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διαπερνώντας τα υφιστάμενα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν η οδηγός του, καθώς και ανήλικο τέκνο της το οποίο επέβαινε στο όχημα.

Επειδή από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα: 210–4139263, 210-4139264, 210-4139270».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button