ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία: Γονείς και πρώην μαθητές, εισηγητές σε μια πολύ ξεχωριστή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με μεγάλη επιτυχία τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία πραγματοποίησαν και φέτος την Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων.

Εισηγητές στην Ημερίδα ήταν γονείς και απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων, οι οποίοι παρουσίασαν στους μαθητές-τριες τα επαγγέλματά τους αναφέροντας τα κριτήρια με τα οποία τα επέλεξαν, τις ακαδημαϊκές σπουδές που απαιτούνται, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις δυσκολίες.

Οι μαθητές-τριες παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον όλες τις εισηγήσεις κι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κ. Εισηγητές, να εκφράσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους και να λάβουν κατατοπιστικές απαντήσεις. Η δημοσιογραφική κάλυψη της Ημερίδας έγινε από τους μαθητές-τριες της σχολικής εφημερίδας e-paideianews.gr, οι οποίοι βοήθησαν σε τεχνικά θέματα, βιντεοσκόπησαν, φωτογράφισαν, έκαναν live μετάδοση της Ημερίδας και πήραν συνεντεύξεις από όλους τους εισηγητές.

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία: Γονείς και πρώην μαθητές, εισηγητές σε μια πολύ ξεχωριστή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού 3

Το Σχολείο ευχαριστεί θερμά την κ. Νίκη Παπακώστα (Λογοθεραπεύτρια), την κ. Γεωργία Φεβράνογλου (Πολιτικός Μηχανικός), τον κ. Χρήστο Μπαλάσκα (Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου) και τον κ. Βασίλειο Γεργατσούλη (Δάσκαλος, Φιλόλογος), γονείς μαθητών-τριών, για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του, καθώς και για τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους.

Επίσης ευχαριστεί τους αποφοίτους του, την κ. Ηρώ Μαούνη (Δικηγόρος), την κ. Ζαχαρούλα – Δήμητρα Γκουτζάνη (Ειδικευόμενη Ωτορινολαρυγγολογίας), την κ. Ιωάννα Καραβερβέρη (Επιχειρηματίας μόδας, Υπεύθυνη digital marketing σε εταιρία μόδας), τον κ. Χρήστο Γιώτη (Γυμναστής, Προπονητής), τον κ. Δημήτρη Φλώρο (Ειδικευόμενος Παιδιατρικής), τον κ. Στράτο Μουστακίδη (Presales Engineer, filmmaker) και τον κ. Νικήτα Τζαμουράνη (Business development manager).

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας αποφοίτους για τα συγκινητικά λόγια με τα οποία μίλησαν για τους καθηγητές τους και να εκφράσουμε την υπερηφάνεια μας για τους μαθητές-τριες μας που έχουν γίνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες και καταξιωμένοι επαγγελματίες. Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ομάδα Δράσης των εκπαιδευτικών μας για την άψογη διοργάνωση της Ημερίδας”, καταλήγει η ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία.

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία: Γονείς και πρώην μαθητές, εισηγητές σε μια πολύ ξεχωριστή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού 5
Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία: Γονείς και πρώην μαθητές, εισηγητές σε μια πολύ ξεχωριστή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button