ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εκλογές Χαϊδάρι – Χαλαρή προσέλευση

Ο κόσμος που προσέρχεται στα εκλογικά κέντρα του Χαϊδαρίου δεν είναι πολύς, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Δεν ισχύει το ίδιο και για την κινητοποίηση των εκλογικών μηχανισμών των Μιχάλη Σελέκου και Βαγγέλη Ντηνιακού, που έχουν ριχτεί στη μάχη της “υστάτης ώρας” για την ψήφο.

Η τρίτη ηλικία στο εκλογικό καθήκον.
Εκλογές Χαϊδάρι - Χαλαρή προσέλευση 1
Ο Μιχάλης Σελέκος στην κάλπη, δικαστική αντιπρόσωπος η κ. Κατερίνα Πετροπούλου, της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου. 
εκλογές χαϊδάρι
Ο Βαγγέλης Ντηνιακός με ομάδα στελεχών της παράταξης περιηγούνται τα σχολεία.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός ψήφισε στις 8 το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο, ενώ ο Μιχάλης Σελέκος ψήφισε στο 1ο Λύκειο το μεσημέρι.

Σε αυτόν το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών (ψηφίζουμε για Δήμο και Περιφέρεια) δεν υπάρχουν πουθενά ουρές στα σχολεία και τα εκλογικά τμήματα ήταν άδεια. Η ίδια η διαδικασία είναι πιο απλή, αφού δεν χρειάζονται σταυροί. Το αν είναι και μικρότερη τελικά η προθυμία για ψήφο θα φανεί τις επόμενες, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, μέχρι να κλείσει η κάλπη στις 7 μμ.

Εκλογές Χαϊδάρι - Χαλαρή προσέλευση 4
Αντίθετα με την “θύελλα” της προηγούμενης Κυριακής που είχε ουρές ψηφοφόρων και καταμέτρηση σταυρών μέχρι την επόμενη μέρα, σήμερα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και εφορευτικές επιτροπές απολαμβάνουν μια ήσυχη εκλογική διαδικασία.

Προβλήματα στα οργανωτικά της εκλογικής διαδικασίας δεν υπάρχουν, όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου κ. Παντελής Τραγγανίδας. 

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται λίγο πριν τις 8 μμ. 

Ώρα 5.30 μμ: Σε πανελλήνιο επίπεδο, τα κομματικά και αυτοδιοικητικά επιτελεία βλέπουν χαμηλή συμμετοχή μέχρι τώρα στην εκλογική διαδικασία για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το βράδυ θα δούμε τι έκταση θα έχει πάρει το φαινόμενο στο Χαϊδάρι και ποια θα είναι η επίδρασή στο αποτέλεσμα. 

Εκλογές Χαϊδάρι - Χαλαρή προσέλευση 6

Εκλογές Χαϊδάρι - Χαλαρή προσέλευση 8

Εκλογές Χαϊδάρι - Χαλαρή προσέλευση 10

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button