ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκαψαν ελληνική σημαία σε σχολείο του Χαϊδαρίου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα τελευταία χρόνια είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στο Χαϊδάρι τέτοιο περιστατικό. Την εικόνα ντροπής αντίκρισε η διεύθυνση του 13ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, καθώς άγνωστα άτομα έκαψαν την ελληνική σημαία του σχολείου, που κυμάτιζε στον αριθμό 9 της οδού Παπανικολή στη Γρηγορούσα.

Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας άγνωστος ή άγνωστοι δράστες την κατέβασαν από τον ιστό και την έκαψαν έξω από τον προαύλιο χώρο. Το αμέσως επόμενο πρωί πηγαίνοντας η διευθύντρια για να ανοίξει το νηπιαγωγείο, αντίκρισε μόνο τα αποκαΐδια της.

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

Να σημειωθεί πως ο ιστός έχει τοποθετηθεί ακριβώς δίπλα από τα κάγκελα, ενώ τριγύρω υπάρχουν πανύψηλα δέντρα. Από ότι φάνηκε οι άγνωστοι δράστες δεν χρειάστηκαν να σκαρφαλώσουν, αλλά ούτε και να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο. Αφού κατέβασαν την μεγάλων διαστάσεων σημαία, την έκαψαν με αναπτήρα.

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου έσπευσε αμέσως στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, για να καταγγείλει το γεγονός. Αφού έδωσε κατάθεση υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου, για εμπρησμό και προσβολή εθνικού συμβόλου. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη δημοτική αρχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταγραφεί στο Χαϊδάρι, ανάλογο περιστατικό.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button