ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

Εισέπραξε παράνομα 100.000 ευρώ και επιβραβεύτηκε ως Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα

Διαβάστε το Δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ  χωρίς άλλα σχόλια

Ρουσφέτια και εγκαθίδρυση του Κομματικού Κράτους Σύριζα

ΑΘΗΝΑ 3/4/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 148

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ρουσφέτια και εγκαθίδρυση του Κομματικού Κράτους Σύριζα
Μαγαζί-γωνία ο Σύριζα έχει καταντήσει τα Νοσοκομεία

• Υπάλληλος του Νοσοκομείου Ρίου έπαιρνε 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της. Οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 100.000 ευρώ.
• Τα εξοφλεί με προκλητικό – προνομιακό τρόπο στην Εφορία. Επιβραβεύτηκε από το Κράτος Σύριζα. Διορίστηκε Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Το εν’ λόγω Νοσοκομείο έκλεισε, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών εδώ και ένα χρόνο και η Διοικήτρια παραμένει Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα. Έχουμε ένα Νοσοκομείο πια με δύο Διοικητές.

Είναι απίστευτα, πρωτοφανή και ανήκουστα όσα συμβαίνουν στη Δημόσια Υγεία με Κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ. Απροκάλυπτα έχουν στήσει σχέδιο κατάληψης του Κράτους. Τα ρουσφέτια και ο κομματισμός είναι εκτός ορίων. Προσπαθούν να καταστήσουν το κράτος κομματικό μαγαζί- γωνία.

Τσάκισαν 800 Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Προϊσταμένους τμημάτων Νοσοκομείων της χώρας σε σύνολο 2100. Με συνοπτικές διαδικασίες κατ’ εντολή Πολάκη, οι Διοικητές μέσω των κομματικών γραφείων του Σύριζα καθάρισαν εντελώς παράνομα ικανότατα στελέχη της Δημόσιας Υγείας που έχουν μόνο ένα ελάττωμα. Δεν ήταν Σύριζα. Δεν προσκύνησαν τον Σύριζα. Συνεχίζουν απτόητοι τις καρατομήσεις. Κάθε ημέρα έχουμε καινούργιες.
Οι Διοικητές των Νοσοκομείων βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κυβέρνηση για κατάληψη του Κράτους από τον Σύριζα- Ανέλ. Εξάλλου ο κος Πολάκης το έχει πει κατ’ επανάληψη, ότι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του Σύριζα κομματικοποίησης του Κράτους. Δεν λαμβάνουν υπόψη τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των στελεχών. Με μία αράδα αποφασίζουν δεκάδες καθαιρέσεις. Τσαλακώνουν καριέρες, σπουδές, προσόντα για την εξυπηρέτηση των ημετέρων.

Έχει στηθεί πάρτι για την κατάληψη του Κράτους. Προκαλούν με τις αποφάσεις που παίρνουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια όχι μόνο την αξιοκρατία αλλά και την κοινή λογική.

Τα δικά τους παιδιά τα προστατεύουν με προκλητικό τρόπο. Τους παραχωρούν προνόμια με το τσουβάλι όπως για παράδειγμα σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το Νοσοκομείο θώρακος Πατρών, το οποίο έκλεισε πριν ένα χρόνο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών, όρισαν Διοικήτρια κομματικό στέλεχος του Σύριζα. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.

Η εν λόγω Διοικήτρια επί 23 χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει τη σύνταξη του πατέρα της.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις που έπρεπε να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών. Χρήματα που παράνομα έλαβε αφού δεν δικαιούνταν τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της.

Η εν λόγω Διοικήτρια λόγω Σύριζα απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από το Ελληνικό Δημόσιο, την εφορία, την ώρα που οι εφορίες ξεζουμίζουν φουκαράδες ή η Κυβέρνηση δεν διστάζει να εκπλειστηριάζει διαρκώς πρώτες κατοικίες. Η κα Διοικήτρια επιβραβεύτηκε για τις πράξεις της, να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο επί 22 έτη. Ορίστηκε Διοικήτρια από την Κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ στο Νοσοκομείο θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η Κυβέρνηση έκλεισε το εν’ λόγω Νοσοκομείο πριν ένα χρόνο φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γ.Ν. Πατρών. Το Νοσοκομείο θώρακος σήμερα δεν υφίσταται, η Διοικήτρια όμως συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό της. Δεν την παύουν για να μη γυρίσει στη σύνταξή της που κατάντησε προνοιακό επίδομα; Από τον παχυλό μισθό της Διοικήτριας της παρακρατάνε μόνο 266 ευρώ το μήνα το οποίο αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Θα εξοφλήσει το χρέος της σε 50 χρόνια και βάλε.

Έχουμε σήμερα το παγκόσμιο φαινόμενο, δύο Διοικητές σε ένα Νοσοκομείο. Βοηθάει ο κος Πολάκης να ξελασπώσει ένα στέλεχος του Σύριζα. Και μη χειρότερα.

Ποιος άλλος πολίτης απολαμβάνει τέτοια προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο; Φροντίζουν μάλιστα να λαμβάνει το μισθό Διοικητή Νοσοκομείου για να μη δυσκολεύεται. Λαμβάνει 2.100 ευρώ το μήνα καθαρά.

Γιατί λοιπόν συνεχίζει να είναι Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα και της παρακρατούνται μόνο 266 ευρώ το μήνα και όχι περισσότερα; Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία ζουν με 800 ευρώ το μήνα.
Δείτε τις αποφάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


 

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Παύλος Πολάκης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου απέκτησε την ειδίκευση του γενικού χειρουργού-εντατικολόγου. Αρχικά, εντάχθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, από την οποία αποχώρησε το 1989 ύστερα από την συμμετοχή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στην κυβέρνηση Τζαννή Τζαννετάκη και, αργότερα, εισχώρησε στο Νέο Αριστερό Ρεύμα. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής «Γρηγόρης Λαμπράκης» και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος. Μετά το πέρας των σπουδών του, ως ειδικευόμενος και ως εξειδικευμένος, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ συμμετείχε σε επιχείρηση μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γιουγκοσλαβία το 1999.[3] –
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ – ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΡΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button