ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο Περιστέρι

Το ένα έργο μετά το άλλο προωθεί ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε η κατασκευή δημοτικού θεάτρου, ενώ εξασφαλίστηκε και γενναία χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, με αντικείμενο την αναβάθμιση 6 κοινόχρηστων χώρων της πόλης. Χτες υπογράφηκε σύμβαση για την ανέγερση νέου Λυκείου (βλέπε πιο κάτω). Όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα…

Σε τροχιά υλοποίησης πλέον το νέο 10ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, μετά από επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του Ανδρέα Παχατουρίδη, το οποίο αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας, στην περιοχή της Χωράφας (Αγ. Ιεροθέου, Κηπούπολης και Χρυσούπολης).

Στην κρατική κατασκευαστική εταιρία “Κτιριακές Υποδομές ΑΕ”, παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκου και του Αντιδημάρχου Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Αναστάσιου Θεοδωράκου, υπεγράφη η εκπόνηση της μελέτης για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής (ΕΠ Αττική 2014 -2020),

Από την πλευρά του κρατικού κατασκευαστικού φορέα, ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Δ.Σ. Τίμος Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

Για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, το αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση του συνόλου των μελετών (αρχιτεκτονικών, στατικών, ηλεκτρομηχανολογικών κλπ.) με τις απαιτούμενες εγκρίσεις τους, προκειμένου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του 10ου ΓΕΛ Περιστερίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button