ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ξεκινάει η κατασκευή νέου δημοτικού θεάτρου στο Περιστέρι

Ξεκινάει η κατασκευή δημοτικού θεάτρου στο Περιστέρι, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου με τίτλο “Μελέτη – Κατασκευή θεάτρου ξυλοτεχνίας του Δήμου Περιστερίου”.

Ανάδοχος αναδείχθηκε η ΕΥΔΡΟΜΟΣ Α.Τ.Ε. καθώς ήταν και η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε. Η εταιρεία ανέλαβε το έργο με προσφορά στα 11,28 (αξία με ΦΠΑ 13,98 εκατ.). Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Περιστερίου και η σύμβαση θα έχει διάρκεια 26 μήνες.

Κατασκευή δημοτικού θεάτρου στο Περιστέρι – Ταυτότητα έργου

Το κτίριο θα έχει ως κύρια χρήση την χρήση θεάτρου. Αναπτύσσεται καθ’ ύψος μέχρι το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος (22,75μ) από τη στάθμη του πεζοδρομίου και σε δύο στάθμες υπογείου. Τα υπόγεια διατίθενται για χώρο στάθμευσης συνολικά τουλάχιστον 70 οχημάτων καθώς και για βοηθητικούς-αποθηκευτικούς χώρους και χώρους Η/Μ.

Οι προδιαγραφές του νέου κτιρίου θα εξυπηρετούν τόσο την χρήση του θεάτρου αλλά και την λειτουργία του χώρου ως αίθουσα συνεδριάσεων, χώρο εκθέσεων και συναφών χρήσεων.

Το θέατρο θα περιλαμβάνει 280 σταθερές θέσεις.

Στο κτίριο θα προβλέπονται επίσης γραφειακοί χώροι για την εξυπηρέτηση και την οργάνωση των παραστάσεων.

Η Κατασκευή δημοτικού θεάτρου στο Περιστέρι προβλέπει και ξεχωριστή Αίθουσα Συνεδριάσεων-Εκθέσεων για τις ανάγκες του Δήμου, η οποία θα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί και ανεξάρτητα από το θέατρο.

Πηγή: ypodomes.gr

Δείτε εδώ το virtual video του έργου από το peristerinews.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button