ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νοσοκομείο Αττικόν: “Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία…”

Διάθεση καταστροφολογίας προσάπτει η διοίκηση του Νοσοκομείου Αττικόν στο Σωματείο Εργαζομένων. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της εφημερίας η μεγάλη μονάδα υγείας της δυτικής Αθήνας οδηγήθηκε σε “έμφραγμα”.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” επικοινώνησε με τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο, άμισθο στέλεχος της διοίκησης του Αττικού και υποψήφιο δήμαρχο με τους Πολίτες σε Δράση. Μάς μετέφερε μια διαφορετική εικόνα από αυτή του Σωματείου. Ότι, δηλαδή, ναι μεν υπάρχει πίεση στην εφημερία, κυρίως στην παθολογική, λόγω και του καιρού, αλλά δεν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Υπάρχουν ράντζα, όπως πάντα, αλλά και διάδρομοι χωρίς αυτά. 

Νοσοκομείο Αττικόν: "Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία..." 1

Οι φωτογραφίες είναι από το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, σε ώρα πλήρους ανάπτυξης της εφημερίας στο Νοσοκομείο Αττικόν

Νοσοκομείο Αττικόν: "Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία..." 3

“Κακές υπηρεσίες”

Στην ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κώστας Δραγώνας, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης του Σωματείου προσφέρουν κακή υπηρεσία στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υγειονομική περίθαλψη σε μια περίοδο με έντονα καιρικά φαινόμενα. Σημειώνει ότι η εφημερία έχει υποδεχτεί σημαντικό αριθμό βεβαρυμένων περιστατικών, αλλά πρόκειται για τυπική εφημερία χειμερινής περιόδου. 

Ο Θ. Σπηλιόπουλος μας είπε ότι έφτασε στο Νοσοκομείο αμέσως μετά την δημοσίευση της  ανακοίνωσης του Σωματείου, σήμερα το απόγευμα. Σκοπός του να διαπιστώσει την κατάσταση, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσσίευσή της στα ΜΜΕ. “Έχουμε ταχθεί στον αγώνα για την αναστήλωση του Αττικού και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω”, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.      

Νοσοκομείο Αττικόν: "Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία..." 5

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων και της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Νοσοκομείο Αττικόν: "Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία..." 7 Νοσοκομείο Αττικόν: "Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία..." 9

Νοσοκομείο Αττικόν: "Προκαλούν θόρυβο για μια κανονική χειμερινή εφημερία..." 11

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: “Έμφραγμα” στο Νοσοκομείο Αττικόν – Έκτακτα μέτρα ζητούν γιατροί και προσωπικό

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button