ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Εφαρμογή πρωτοποριακής ασφάλτου στον Ασπρόπυργο

Εφαρμογή πρωτοποριακής ασφάλτου στον Ασπρόπυργο στον Δήμο Ασπροπύργου. Με τη χρήση του Adfors Glasgrid GG50 συντηρήθηκε η συνδετήρια οδός Λεωφόρου ΝΑΤΟ με τον κόμβο της Αττικής Οδού, έναν από τους πιο επιβαρυμένους άξονες της περιοχής, που εξυπηρετεί καθημερινά πολύ βαριά κυκλοφορία με προορισμό τη γειτνιάζουσα βιομηχανική περιοχή και τις πολυάριθμες εγκαταστάσεις logistics της Δυτικής Αττικής.

Εφαρμογή πρωτοποριακής ασφάλτου στον Ασπρόπυργο

Το GlasGrid GG50 είναι πλέγμα από ίνες υάλου με επίστρωση κατάλληλου πολυμερούς και αυτοκόλλητη επίστρωση για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Η τοποθέτησή του γίνεται επί της ισοπεδωτικής ασφαλτικής στρώσης.

Η εταιρεία MACON υποστήριξε συμβουλευτικά το συνεργείο εφαρμογής της πρωτοποριακής ασφάλτου σε όλα τα στάδια, από τη σωστή διάστρωση του υλικού, την αποτελεσματική επικόλλησή του στην ισοπεδωτική ασφαλτική στρώση ως και την τελική ενσωμάτωσή του με την επικάλυψη της στρώσης κυκλοφορίας.

Από την άλλη βέβαια, οι επιχειρήσεις της βιομηχανικής ζώνης του Ασπροπύργου παραπονούνται για την πολύ κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιοχή, που δυσκολεύει τη λειτουργία τους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button