ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Έχουν γνώση οι φύλακες… έρχεται μια νέα ημέρα για το Χαϊδάρι!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Η καθημερινή ενδυνάμωση του δημοτικού συνδυασμού «ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ» και η πορεία νίκης του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Πανόπουλου έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτικών μας ανταγωνιστών.

Εργολαβικό ρόλο στην ανοίκεια επίθεση κατά του συνδυασμού μας και προσωπικά κατά του Άρη Πανόπουλου, αλλά και στελεχών – υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μας, έχει αναλάβει κάποια σελίδα στο fb με την ονομασία «Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου».

Εξαρχής δηλώνουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη σελίδα έχει σχέση και με το εν λόγω πολιτικό – κοινοβουλευτικό κόμμα και ως εκ τούτου κάθε αναφορά μας δεν έχει σχέση με το ανωτέρω πολιτικό κίνημα.

Επί της ουσίας, όσες και όσοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ας γνωρίζουν ότι δεν μας πτοούν και ότι δεν πρόκειται να κάμψουν το υψηλό φρόνημα του συνδυασμού μας, των μελών, των στελεχών του και των υποψηφίων δημοτικών μας συμβούλων.

Πίσω από τέτοιες ενέργειες κρύβονται εκείνοι που καθημερινά τους απαξιώνει η Χαϊδαριώτικη κοινωνία, ενώ, αγκιστρωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας, χρησιμοποιούν κάθε μέσο εναντίον μας, προσβάλλοντας ακόμη και τη μνήμη συμπολίτη μας που έφυγε από αυτή τη ζωή.

Νισάφι πια.

Αν θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μειώσουν την συνεχή άνοδο του «ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ» και την πάνδημη αποδοχή του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Πανόπουλου «πλανώνται πλάνην οικτράν».

Απλά μας δυναμώνουν περισσότερο για να συνεχίσουμε μαζί με την τοπική μας κοινωνία την πορεία προς την κατάκτηση της Δημαρχίας στο Χαϊδάρι.

Εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, να συζητάμε μαζί τους, να λαμβάνουμε τα πολυτιμότερα στοιχεία από την γνώση και την εμπειρία τους και στη βάση της συμμετοχικής δουλειάς να κτίζουμε το Πρόγραμμα για το Χαϊδάρι της νέας δεκαετίας.

Ας γνωρίζουν, όμως, εκείνοι που απεργάζονται τα πονηρά τους σχέδια εναντίον μας ότι θα προστατεύσουμε τους συνεργάτες μας, τα μέλη, τα στελέχη και τους υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους με κάθε πολιτικό και έννομο τρόπο.

Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε βορά στις ανθρωποφαγικές τους ορέξεις, μέχρι να έρθει η τελική Νίκη τον Οκτώβριο 2023.

Και κάτι τελευταίο. Έχουν γνώση οι φύλακες. Ας το καταλάβουν καλά όσοι αδυνατούν να εμπεδώσουν ότι έρχεται μια νέα ημέρα για το Χαϊδάρι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button