ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Έχασε” τα παιδιά του και… βρέθηκε με χειροπέδες

Το φαινόμενο της επαιτείας καλά κρατεί. Πρόσφατα η Αστυνομία εντόπισε δύο τσιγγανόπουλα να επαιτούν στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Δημαρχείου. Μάλιστα για να πάνε καλά οι «εισπράξεις», τα είχαν “ακροβολίσει” οι γονείς τους και στις δύο πλευρές του δρόμου.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς στο Τμήμα. Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε εκεί ένας Ρομά που δήλωσε ότι έχασε τα παιδιά του τα παιδιά του. Τόμπολα! Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τρεις κατηγορίες: Της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, της προώθησης ανηλίκων σε επαιτεία, αλλά και της στέρησης αστυνομικής ταυτότητας, αφού παραδέχτηκε πως δεν έχει βγάλει ποτέ του!

Πάταξη της επαιτείας υπόσχεται η τοπική Αστυνομία

Αποφασισμένοι να βάλουν φρένο στην επαιτεία είναι οι άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Ιδιαίτερα στο Χαϊδάρι, που αποτελεί την είσοδο και την έξοδο για την Αθήνα, καθημερινό είναι το φαινόμενο να ζητιανεύουν δεκάδες άνθρωποι στα φανάρια. Πολυσύχναστες διασταυρώσεις όπως Ιερά Οδός και Καραϊσκάκη, Λ. Αθηνών και Καραϊσκάκη, Λ. Αθηνών και Παπανδρέου ή έξω από το ΨΝΑ, αποτελούν κερδοφόρα πόστα για τέτοιου είδους “επιχειρήσεις”.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button