ΕΚΛΟΓΕΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Δυτική Αθήνα: Η δυναμική Καραθάνου φέρνει ανανέωση στην πολιτική εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας

Η υποψηφιότητα που έχει αποκτήσει ισχυρή δυναμική και φέρνει ανανέωση στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στα δυτικά προάστια, είναι αυτή του Μπάμπη Καραθάνου.

Η εικόνα της “νέας τάξης πραγμάτων” στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της περιοχής μας έγινε χειροπιαστή την ημέρα της ονομαστικής εορτής τού κ. Καραθάνου, όταν κάλεσε τους φίλους του σε κατάστημα του Περιστερίου. Πέρασαν χιλιάδες άνθρωποι, επώνυμοι και μη, για να του πουν χρόνια πολλά και να πιουν μαζί του ένα ποτήρι κρασί.

Ο ίδιος, δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους περισσότερους από 3.000 φίλους που με την επιβλητική παρουσία τους με τίμησαν στην ονομαστική μου εορτή. Είναι η υποστήριξη σας και η αγάπη σας που με κινητοποιεί και μου δίνει δύναμη για να ασχολούμαι με τα κοινά ώστε να προσφέρω ό,τι μπορώ στο συνάνθρωπο μου κάθε μέρα και να προσπαθώ να προωθώ πολιτικές και δράσεις για τη βελτίωση της ζωής μας στη Δυτική Αθήνα! Σας ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου!

Η υποψηφιότητα του φαρμακοποιού Μπάμπη Καραθάνου, που είναι σύμβουλος του υπουργού Υγείας για το φάρμακο, έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά νίκης για μια σειρά από λόγους. Είναι πρόσωπο με διαδρομή στην δεξιά παράταξη, με δράση και προσφορά δεκαετιών, χωρίς να έχει σαν αυτοσκοπό πρώτους ρόλους. Η κοινωνική ευαισθησία είναι κομμάτι του εαυτού του. Έχει όμως και κάτι ακόμη που τον κάνει να ξεχωρίζει γενικά στα ψηφοδέλτια: Ως γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης, με την επαγγελματική του δραστηριότητα πάντα εδώ δυτικά, υπόσχεται ότι θα αγωνιστεί με γνώση και όρεξη για τη Δυτική Αθήνα. Μια εικόνα για τις πολιτικές του προτεραιότητες μπορείτε να πάρετε στην πολιτική του ιστοσελίδα: karathanos.gr.

Εικόνες από την πρόσφατη πολιτική συγκέντρωση του Μπάμπη Καραθάνου στο Περιστέρι:

#Δυτικά_με_τον_Καραθάνο#Δυτική_Αθήνα#ΝΔ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button