ΕΚΛΟΓΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2023: Γιατί είναι σημαντικές για την πόλη μας

γράφει η  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ 
υποψήφια δημοτική σύμβουλος με “Το Χαϊδάρι Ψηλά “

Αναμφίβολα οι δημοτικές εκλογές  διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη Δημοκρατία και την τοπική διακυβέρνηση, την κοντινότερη δηλαδή μορφή εξουσίας προς τον πολίτη. Παρέχουν την ευκαιρία στους πολίτες να εκλέξουν αντιπροσώπους, οι οποίοι θα λάβουν αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή. 

Η απόφαση, λοιπόν, των πολιτών στις δημοτικές εκλογές είναι πολύ σημαντική, καθώς το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει το μέλλον της πόλης τους. Και ειδικά για εμάς τους Χαϊδαριώτες και τις Χαϊδαριώτισσες, οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχουν ιδιαίτερη σημασία και για έναν ακόμα λόγο. Επειδή είναι κοινή παραδοχή ότι η πόλη μας έχει μείνει πίσω. Όποιος ζει σε αυτήν, και όχι σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας, διαπιστώνει καθημερινά την εγκατάλειψή της. 

Όμως, ήρθε η ώρα αυτή η πόλη να αλλάξει. Κι εμείς στο “Χαϊδάρι Ψηλά” αυτή την αλλαγή την έχουμε μελετήσει, την έχουμε σχεδιάσει και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να την κάνουμε πραγματικότητα. Σε αυτή την προσπάθεια σάς θέλουμε όλους μαζί μας, ώστε σε πέντε χρόνια από σήμερα το Χαϊδάρι να είναι μια πόλη καθαρή, περιποιημένη, σύγχρονη, έξυπνη, πόλη να ζεις, πόλη να επισκέπτεσαι, πόλη που θα νιώθεις περήφανος όταν μεθαύριο την παραδώσεις στα παιδιά σου. 

Για να γίνει αυτό,  χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή δυνατή, έντιμη, σοβαρή και υπεύθυνη, μια Δημοτική Αρχή με σχέδιο και όραμα, που θα δουλέψει με όρεξη και διάθεση να αλλάξει την όψη της πόλης και να την κάνει μια πόλη πραγματικά πρότυπο. Γι’ αυτό αυτή τη φορά ας επιλέξουμε με γνώμονα μόνο το καλό της πόλης μας. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου το σύνθημά μας να είναι “Πάνω απ’ όλα το Χαϊδάρι μας”:

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ 
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
ΠΑΜΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ

Δημοτικές εκλογές 2023: Γιατί είναι σημαντικές για την πόλη μας 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button