ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δημόσιος χώρος: Η παρέα του καλύτερου με το χειρότερο

Ο τόσο ταλαιπωρημένος δημόσιος χώρος χρειάζεται τη φροντίδα του. Στο πλαίσιο αυτό καλοδεχούμενη είναι η ανάληψη δράσης από τη δημοτική αρχή για την απομάκρυνση εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης. Από την άλλη, είναι απαράδεκτη η κατάληψη πάρκου από βαριά οχήματα του Δήμου και ΙΧ του προσωπικού του.

Δημοσιεύουμε δύο αναρτήσεις, μία ενός στελέχους του Δήμου και μία προερχόμενη από συμπολίτισσα, που δείχνουν τις δύο όψεις του νομίσματος. Εννοείται ότι πρέπει και ο Δήμος να κάνει το καθήκον του με τα δικά του οχήματα για να ελευθερωθεί το Πάρκο Ιστορικής Μνήμης. Ίσως και να δει κατάματα την αλήθεια, ότι το Ανοιχτό Θέατρο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Πιο αναλυτικά:

Konstantinos Kalogranas 

Μια καλή εβδομάδα ξεκινάει με ένα Χαϊδάρι λίγο πιο καθαρό από πριν, με λιγότερα εγκαταλειμμένα οχήματα στους δρόμους μας! Καλημέρα !!!

Ελένη Γεροντιδάκη Χειμάρα

Η κατάντια του Πάρκου Ιστορικής Μνήμης. Αντί να βλέπεις παιδιά να παίζουν ή να κάνουν ποδήλατο, βλέπεις τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των υπαλλήλων του Δήμου και φορτηγά και μπουλντόζες. Το δε θεατράκι το έχουν κάνει γραφεία της Καθαριότητας. Ολόκληρο Δημαρχείο δεν τους έφτανε. ΑΙΣΧΟΣ. Λυπάμαι πολύ για ό,τι συμβαίνει στους χώρους πρασίνου. Ας πάρουν οι αρμόδιοι μια ιδέα από το πάρκο Περιστερίου!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button