ΥΓΕΙΑ

Δήμος Χαϊδαρίου: Ελάτε να κάνουμε τον καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν!

Δήμος Χαϊδαρίου

Εκστρατεία αφιερωμένη στην πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρική συνδιοργανώνουν την Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου. Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Χαϊδαρίου συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες:

– Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.

– Να εγγραφούν στο λογισμικό τoυ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Χαϊδαρίου για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.- Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας Δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

– Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Σας γνωρίζουμε το Διαγνωστικό Κέντρο του Δήμου μας που συμμετέχει στην Εκστρατεία και το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΠΑΡΟΧΟΣ ΚΕΠ Υγείας ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ – (Λεωφ. Αθηνών 429 Α – Τηλέφωνο: 2105317794)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2105812080 & E: [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button