ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήμος Χαϊδαρίου: Απαλλαγές από τροφεία, ελαφρύνσεις στα δημοτικά τέλη και άλλες χρεώσεις

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δήμος Χαϊδαρίου: Απαλλαγές από τροφεία, ελαφρύνσεις στα δημοτικά τέλη και άλλες χρεώσεις 3Την απαλλαγή των οικογενειών από τα τροφεία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για όσο διάστημα παραμένουν κλειστοί θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός. Αντίστοιχες απαλλαγές θα προταθούν και για τα δικαιώματα συμμετοχής των κατοίκων σε κάθε δημοτική δραστηριότητα που έχει ανασταλεί (Κολυμβητήριο, Τμήματα Αθλητισμού κ.ά.).

Για τα δημοτικά τέλη και άλλες υποχρεώσεις των καταστημάτων στο Χαϊδάρι, που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, θα υπάρξει επίσης εισήγηση στο ΔΣ για την απαλλαγή τους για όσο διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας τους.

Ο Δήμος αναμένει την απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών στην πρόταση για έκτακτη επιχορήγηση των Δήμων, ώστε να προχωρήσουν στις απαλλαγές των επιχειρήσεων χωρίς προβλήματα στον Προϋπολογισμό των Δήμων. Την πρόταση αυτή έκανε με επιστολή του στον Υπουργό από τις 19 Μαρτίου ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Ταυτόσημη πρόταση υιοθέτησε σε συνεδρίαση του την 1η Απριλίου το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και βρίσκεται ήδη στον σχετικό διάλογο με τον Υπουργό. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Χαϊδαρίου θα σταθεί στο πλευρό των πληττόμενων επιχειρήσεων και εργαζόμενων της πόλης μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button