ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Διεκδικώ το αυτονόητο. Τη δημιουργία Νοσοκομείου Παίδων στα δυτικά προάστια”

Μπάμπης Καραθάνος
υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία

Ίδρυση και λειτουργία Νοσοκομείου Παίδων στα Δυτικά προάστια

Τα προάστια της Δυτικής Αθήνας αποτελούν, εδώ και δεκαετίες, το πλέον πυκνοκατοικημένο τμήμα όλου του Λεκανοπεδίου. Ωστόσο οι κάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για την περίθαλψη των παιδιών τους.

"Διεκδικώ το αυτονόητο. Τη δημιουργία Νοσοκομείου Παίδων στα δυτικά προάστια" 3
Μπάμπης Καραθάνος

Μέχρι να αναλάβει η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλες οι κυβερνήσεις έδειχναν παντελή αδιαφορία για το πάγιο αίτημα των κατοίκων για τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στην εν λόγω περιοχή.

Αυτός φαύλος κύκλος της αδιαφορίας ήρθε η ώρα να σπάσει. Οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας δεν είναι, ούτε μπορεί να αντιμετωπίζονται ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Έχοντας εκφράσει εδώ και χρόνια το όραμα μου για τη δημιουργία παιδιατρικού νοσοκομείου στην Δυτική Αττική που θα εξυπηρετήσει τις χιλιάδες οικογένειες της Δυτικής Αθήνας, υποστηρίζω σταθερά και προχωρώ με έργα την πρόταση μου για την μετατροπή του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» σε ένα σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο. Ο καιρός είναι πλέον ώριμος για αυτό το μεγάλο έργο που θα δώσει σημαντικές λύσεις.

Διεκδικώ το αυτονόητο. Τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Δυτική Αθήνα.

Ο Μπάμπης Καραθάνος διατηρεί φαρμακείο στο Περιστέρι.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button