ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δάσος: Βρέθηκε ο “κλέφτης των αποθηκών”

Οι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών φαίνεται ότι μένουν στα αζήτητα της αστυνομίας, μέσα στο πλήθος που συμβαίνουν κάθε μέρα. Κάποιοι πολίτες μάλιστα αποφασίζουν να μην το αναφέρουν καν ότι έπεσαν θύματα γιατί… “άντε να βρεις ψύλλο στα άχυρα”. Δεν είναι όμως πάντα έτσι και, όπως παρατηρήσατε τις τελευταίες μέρες είχαμε αρκετές εξιχνιάσεις σχετικών πράξεων από την Ασφάλεια Χαϊδαρίου. Σήμερα έχουμε μία ακόμη.

Τον Μάιο του 2018 καταγράφηκαν απανωτές διαρρήξεις σε αποθήκες πολυκατοικιών στο Δάσος. [Θα ρωτήσει κανείς, τι ψάχνει ο κακοποιός στα υπόγεια… Η απάντηση είναι ότι στα πρώτα χρόνια της κρίσης χρέους, όταν πολλοί είχαν πάρει χρήματα από τις τράπεζες, είχαν την “φαεινή ιδέα” να τα κρύψουν στις αποθήκες, μαζί με κοσμήματα, θεωρώντας ότι οι κλέφτες δεν θα το σκεφτούν… Το σκέφτηκαν όμως και τότε παρατηρήθηκε ένα μπαράζ διαρρήξεων στις αποθήκες, ενίοτε με εντυπωσιακές “μπάζες”. Τώρα ο διαρρήκτης δεν ψάχνει εκεί μετρητά και χρυσαφικά, αλλά εργαλεία (αξίας, μερικές φορές), ποδήλατα κτλ. Σε μερικές αποθήκες δεν βρίσκει τίποτε, αλλά πάει παρακάτω.]

Σε μερικά “χτυπήματα” στο Δάσος, όπου κλήθηκε η Αστυνομία, βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό και ταυτοποιήθηκε ότι ο δράστης είναι αλλοδαπός, κάτοικος του κέντρου της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι είχε “πρωταγωνιστήσει” σε κλοπές αποθηκών σε δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί στις 3/5/2018 και 10/5/2018, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών στην πόλη μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button