ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αντίκρισε μπροστά της τον κλέφτη. Λίγο καιρό μετά τον ξαναείδε σε μια ανάρτηση…

Πριν δύο μήνες έγινε κλοπή διαμερίσματος στην πόλη μας. Μια ένοικος αντίκρισε μπροστά της τον δράστη. Λίγο καιρό μετά είδε ένα γνωστό πρόσωπο, σε μια ανάρτηση μιας ιστοσελίδας και κοίταξε πιο προσεκτικά…

Όλα ξεκίνησαν κάποια μέρα του περασμένου Ιανουάριου, όταν ένας διαρρήκτης χτύπησε κάποια κουδούνια πολυκατοικίας στα Κουνέλια. Διαπίστωσε ότι από τον πρώτο όροφο έλλειπαν οι ένοικοι και μπήκε σε ένα διαμέρισμα, από όπου αφαίρεσε κάποια αντικείμενα αξίας. Θέλησε να συνεχίσει και στον δεύτερο όροφο, αλλά εκεί συνάντησε μπροστά του στον διάδρομο μία γυναίκα που τον ρώτησε τι θέλει. Της απάντησε “κάποιον ψάχνω” και φρόντισε να εξαφανιστεί. Σε λίγο έγινε αντιληπτή η κλοπή στο γειτονικό διαμέρισμα.

Είχε δει καθαρά το πρόσωπό του και δεν ξέχασε τα χαρακτηριστικά του. Πριν λίγες μέρες η Αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ατόμων που συνελήφθησαν για απάτες στο Χαλάνδρι. Η γυναίκα έτυχε να διαβάσει την ανάρτηση στο διαδίκτυο και ξαναείδε μπροστά της το ίδιο πρόσωπο. Το ανέφερε στην Ασφάλεια Χαϊδαρίου και… ξεκίνησαν τα δέοντα.

Το υλικό των δύο δικογραφιών συσχετίστηκε και ο φάκελος στάλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button