ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δάσος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τοίχο, δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 3 το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου, στο Άνω Δάσος. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του ενώ κινούνταν επί της Τήνου, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, και χτύπησε στον τοίχο που φαίνεται στην φωτογραφία, στη συμβολή των οδών Ακροπόλεως και Τήνου.

Απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες, ηλικίας 59 και 40 ετών, κάτοικοι Αιγάλεω. Οι δύο επιβαίνουσες τραυματίστηκαν και εγκλωβίστηκαν. Από περιοίκους ειδοποιήθηκαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Τροχαία και έσπευσαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, για παροχή βοήθειας. Έξι πυροσβέστες με τη χρήση διασωστικών μέσων κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τις παρέλαβαν και τις μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύονται.

Παράλληλα στο σημείο έφτασαν άνδρες της Τροχαίας και κατέγραψαν το συμβάν. Διενεργείται προανάκριση.

Περίοικοι είπαν στην εφημερίδα μας ότι η οδηγός, που κατέβαινε την οδό Τήνου, ενδεχομένως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της διότι είχε ρίξει ένα ψιλόβροχο. Τόνισαν ότι το κατηφορικό τσιμεντένιο οδόστρωμα, όταν βραχεί, γλιστράει πολύ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, τόσο από τη μεριά των οδηγών όσο και των πεζών.

Δάσος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τοίχο, δύο γυναίκες στο νοσοκομείο 1
Το σημείο της πρόσκρουσης και κομμάτια του αυτοκινήτου στο πεζοδρόμιο.
Δάσος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τοίχο, δύο γυναίκες στο νοσοκομείο 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button