ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρυσοχοΐδης: “Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι μαζί στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου”

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε οργανωμένο έγκλημα τη βία που υπάρχει σε αθλητικούς χώρους και προέτρεψε τους φιλάθλους να πάνε στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσουν τις ομάδες τους μαζί με τα παιδιά τους.

Συνέντευξη στο “ΕΡΤNEWS” (θα μεταδοθεί ολόκληρη το βράδυ της Τρίτης) παραχώρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να καλεί τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, που αναμένεται να ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

“Εγώ προτείνω στις 12 Φεβρουαρίου, όλοι μαζί, να πάρουμε τα παιδιά μας να πάμε να παρακολουθήσουμε ο καθένας την ομάδα του σαν καλοί φίλαθλοι και να τελειώνουμε με όλους αυτούς”, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός και συνέχισε:

“Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία”.

Όσο για το κατά πόσο είναι ρεαλιστική η εξάλειψη της βίας στα γήπεδα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του.

Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας. Θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία να τα οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και να τελειώνουμε γιατί είναι οργανωμένο έγκλημα”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button