ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδαριώτης ο νέος διοικητής της Άμεσης Δράσης, μετά τις ριζικές αλλαγές Θεοδωρικάκου στην Αστυνομία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά και το πόρισμα για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, προχώρησε σε εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις στην Αστυνομία, καθώς και στην αλλαγή της ηγεσίας της Άμεσης Δράσης.

Νέος διοικητής ορίστηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής, Σπύρος Δόσχορης. Ο Χαΐδαριώτης Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας μέχρι πρότινος ήταν διοικητής στη νευραλγική υπηρεσία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Η μετακίνησή του στην Άμεση Δράση προμηνύει παραμονή του στο σώμα για αρκετό καιρό και προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου, κατά τις κρίσεις των Αξιωματικών που αναμένεται να γίνουν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της σοβαρότατης έλλειψης προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου (βλέπε Απελπιστική έλλειψη προσωπικού στο Α.Τ. Χαϊδαρίου), ένα μεγάλο μέρος αυτόφωρων συλλήψεων στην πόλη μας γίνονται από την Άμεση Δράση και την Ομάδα ΔΙΑΣ.

Νέος διοικητής στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής αναλαμβάνει ο επίσης Αστυνομικός Διευθυντής Λυκούργος Μπιτσακάκης, που μέχρι πρότινος ήταν υποδιοικητής στην ίδια υπηρεσία. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button