ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδαριώτικο Καρναβάλι 2024: Τρία πάρτι, παρέλαση, Τζαμάλα, Κούλουμα – Το πρόγραμμα του ξεφαντώματος

Πάρα πολλές συμμετοχές έχουν δηλωθεί για την αποκριάτικη παρέλαση της Κυριακής 17 Μαρτίου, που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου στην Στρατάρχη Καραϊσκάκη, τόσο από εθνικοτοπικούς συλλόγους και σχολεία, όσο και από παρέες πολιτών.

Όμως το αποκριάτικο ξεφάντωμα περιλαμβάνει και 3 μεγάλα πάρτι, ένα στο Δάσος και δύο στο Κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ανοίγει στις 10 Μαρτίου το πρωί στην Πλατεία Σκαμπά (πρώην Λαού) στο Δάσος, με πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρχει μουσική από DJ, face painting, ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές και κατασκευή διακοσμητικού χαρταετού.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, 8 μμ., θα διοργανωθεί πάρτι στην Πλατεία Ηρώων με αποκριάτικη μουσική από DJ και χορό από 4 σχολές χορού της πόλης. Το πάρτι θα συνεχιστεί με ζωντανή μουσική που θα περιλαμβάνει κομμάτια των ΄80s και ΄90s.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση στην Καραϊσκάκη. Έχουν δηλώσει συμμετοχή εθνικοτοπικοί σύλλογοι με τοπικές στολές, σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί (με θέμα Kung Fu Panda) και παρέες πολιτών. Στο τέλος της παρέλασης, στην Πλατεία Ηρώων θα στηθεί νέο πάρτι με συμμετοχή σχολών χορού, ξυλοπόδαρους και δρώμενα από τους εθνικοτοπικούς συλλόγους.

Χαϊδαριώτικο Καρναβάλι 2024: Τρία πάρτι, παρέλαση, Τζαμάλα, Κούλουμα - Το πρόγραμμα του ξεφαντώματος 3

Το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου ο Σύλλογος Ηπειρωτών θα διοργανώσει την Τζαμάλα στην Πλατεία Δημαρχείου, έθιμο που έχει γίνει πολύ αγαπητό στο Χαϊδάρι, με κλαρίνα και χορό γύρω από τη φωτιά. Εκεί θα καεί και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος.

Χαϊδαριώτικο Καρναβάλι 2024: Τρία πάρτι, παρέλαση, Τζαμάλα, Κούλουμα - Το πρόγραμμα του ξεφαντώματος 5

Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου θα γίνουν τα καθιερωμένα Κούλουμα στον περίβολο της Γιορτής. Θα μοιραστούν κεράσματα από τους συλλόγους και θα στηθεί γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button