ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδαριώτες είχαν ξεχασμένα στο συρτάρι τους 2 εκατ. ευρώ! – Βρέθηκε ο υπερτυχερός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

Βρέθηκε με μυθιστορηματικό τρόπο και με καθυστέρηση 1,5 μήνα ο πρώτος λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου και οι κάτοχοί του είναι Χαϊδαριώτες! Το γεγονός ότι στο Χαϊδάρι κατοικεί το υπερτυχερό ζευγάρι αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΑ χτες το βράδυ.

O “χρυσός” λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου βρισκόταν ξεχασμένο για περισσότερο από 1,5 μήνα στο συρτάρι του σαλονιού. Ο μεγάλος νικητής του Μεγάλου Λαχνού είχε αγοράσει το λαχείο… εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μιλώντας με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο της πριν την Πρωτοχρονιά, της ζήτησε να αγοράσει δύο λαχεία με λήγοντα το οκτώ.

Συγκεκριμένα, κληρώθηκε ο αριθμός 048728, της 12ης σειράς, που κερδίζει 2.000.000 ευρώ (1.700.015 ευρώ καθαρό κέρδος μετά από φόρους).

Ωραία έκπληξη!

Οι καθημερινές υποχρεώσεις στο ταξίδι του τυχερού συμπολίτη τον έκαναν να ξεχάσει τα δύο λαχεία. Τα ξαναβρήκε πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα του στο συρτάρι ενός τραπεζιού, ενώ καθάριζε το σπίτι. Διαπίστωσε ότι το ένα από αυτά ήταν ο Μεγάλος Λαχνός Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου των δύο εκατ. ευρώ!

Προτίμησε να ανακοινώσει το ευχάριστο νέο αμέσως στον άντρα της όταν αυτός γύρισε στην Ελλάδα, κάνοντάς του μια μεγάλη έκπληξη.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button