ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαϊδάρι: Για ποιους ανοίγουν τα γήπεδα σε πρώτη φάση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με τις αποφάσεις που εκδίδονται από την κυβέρνηση.

Σε πρώτη φάση:

Σύμφωνα με την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση  (ΦΕΚ Β΄ 1644/3-5-2020) για την σταδιακή άρση των  περιοριστικών μέτρων, επιτρέπεται η λειτουργία «εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας» για συγκεκριμένα αθλήματα. Η χρήση των εγκαταστάσεων επιτρέπεται μόνον για αθλητές – μέλη των σωματείων ηλικίας  15 ετών και πάνω.

Σε εφαρμογή της παραπάνω ΚΥΑ επιτρέπεται η λειτουργία των γηπέδων τένις στο Α΄Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου για χρήση του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού δίνεται σε χρήση το ανοιχτό γήπεδο στίβου του Α΄ Αθλητικού Κέντρου μόνον για μαθητές που δίνουν εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για τους συγκεκριμένους σκοπούς θα γίνεται με πιστή τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης.

Η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και η χρήση τους για κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα εκτός από τις προαναφερόμενες δεν επιτρέπεται.

Μένουμε Ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button