ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με τις αποφάσεις που εκδίδονται από την κυβέρνηση.

Σε πρώτη φάση:

Σύμφωνα με την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση  (ΦΕΚ Β΄ 1644/3-5-2020) για την σταδιακή άρση των  περιοριστικών μέτρων, επιτρέπεται η λειτουργία «εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας» για συγκεκριμένα αθλήματα. Η χρήση των εγκαταστάσεων επιτρέπεται μόνον για αθλητές – μέλη των σωματείων ηλικίας  15 ετών και πάνω.

Σε εφαρμογή της παραπάνω ΚΥΑ επιτρέπεται η λειτουργία των γηπέδων τένις στο Α΄Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου για χρήση του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού δίνεται σε χρήση το ανοιχτό γήπεδο στίβου του Α΄ Αθλητικού Κέντρου μόνον για μαθητές που δίνουν εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για τους συγκεκριμένους σκοπούς θα γίνεται με πιστή τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης.

Η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και η χρήση τους για κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα εκτός από τις προαναφερόμενες δεν επιτρέπεται.

Μένουμε Ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας.