ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφόρητη η ηχορύπανση στο Κέντρο Χαϊδαρίου

Αφόρητη η ηχορύπανση στο Κέντρο Χαϊδαρίου 1

Ο αναγνώστης μας κ. Νίκος Αγγελόπουλος μάς έστειλε επιστολή για περιστατικό που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Πλαστήρα, που δείχνει πόσο υποφέρουν οι κάτοικοι από την ηχορύπανση, αλλά και την ασυδοσία ορισμένων σε ώρες κοινής ησυχίας. Ενδιαφέρον έχει και η περιγραφή της στάσης της Αστυνομίας.


Η επιστολή:

Ένα βασικό πρόβλημα στην πόλη μας και ειδικά στην περιοχή του Κέντρου, όπου μένω εγώ, είναι η ηχορύπανση. Αστυνόμευση δεν υπάρχει και οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντέχουν άλλο. 

Σήμερα 30/8, στις 5:45 το πρωί, στη γωνία Πλαστήρα και Πόντου, παρέα που διασκέδαζε σε κάποιο μαγαζί θεώρησε πρέπον να ανοίξει στο τέρμα τη μουσική του αυτοκινήτου της, η οποία ακουγόταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. 

Κατέβηκα κάτω για να τους πω να σταματήσουν και είδα ότι βρισκότανε ήδη εκεί ένα περιπολικό. Τους ανέφερα το γεγονός και μου είπαν ότι τους έγινε σύσταση. Η συγκεκριμένη παρέα άρχισε να με βρίζει, να με προκαλεί και να με κοροϊδεύει. Μόλις έγινε αυτό, το περιπολικό σηκώθηκε και έφυγε. Δε βγήκαν καν από το περιπολικό, δεν τους έκαναν αλκοτέστ (ήταν όλοι υπό την επήρεια μέθης), δεν περίμεναν να φύγουν, δεν τους έλεγξαν καν. 

Πρόλαβα και πήρα τον αριθμό του αυτοκινήτου. Τι ζητούν από εμάς οι αρμόδιες αρχές; Να χάσουμε την υπομονή μας και την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι παρόμοιο να μην είμαστε πια πολιτισμένοι; Αφού δε μας προστατεύει κανείς, μάς ζητούν να προστατευτούμε μόνοι μας;

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button