ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές καλωσορίζουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα την Πέμπτη 16/2 στο Δήμο Χαϊδαρίου, όπου σπουδαίοι αθλητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Χαϊδαρίου για το καλωσόρισμα των προσφυγόπουλων στα σχολεία του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Κώστα Μίσσα, τους Διεθνείς Μπασκετμπολίστες Νίκο Παππά και Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Αργυρό Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τον προπονητή του Νίκο Γέμελο, τους Διεθνείς Πολίστες Παναγιώτη Τζωρτζάτο και Κωνσταντίνο Γούτη, την Ολυμπιονίκη της Πάλης και ΓΓ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη, τον εκπρόσωπο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Ηλία Ξιάρχο για τη συμμετοχή τους στη σημερινή εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη σημερινή πρωτοβουλία. Συζήτησαν για το προσφυγικό, τη θέση της Δημοτικής Αρχής για την ανάγκη έμπρακτης αλληλεγγύης και υποδοχής των προσφύγων και τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου με τη συμμετοχή και στήριξη δεκάδων πολιτιστικών, αθλητικών σωματείων και εθνικοτοπικών συλλόγων από την πρώτη στιγμή άφιξης των προσφύγων στο Δήμο μας.
Η σημερινή παρουσία αυτών των καταξιωμένων και διακεκριμένων αθλητών, αποδεικνύει ότι εκτός από αθλητές υψηλού επιπέδου καταξιώνονται στη συνείδηση του λαού μας σαν σπουδαίες προσωπικότητες που εκφράζουν το αίσθημα αλληλεγγύης του Ελληνικού λαού στους ξεριζωμένους πρόσφυγες στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία. Τα σημερινά πρότυπα της νεολαίας είναι αυτοί οι αθλητές που διδάσκουν μαθήματα ανθρωπιάς και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Κατά την επίσκεψη των αθλητών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο οι αθλητές μίλησαν στους μαθητές όλου του σχολείου και μοίρασαν δώρα στα προσφυγόπουλα.
Οι προετοιμασίες για την υποδοχή των προσφύγων κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες με συγκεντρώσεις στα σχολεία που θα φιλοξενήσουν τα προσφυγόπουλα.

 

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές καλωσορίζουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία 1

 

 

 

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές καλωσορίζουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία 3

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button