ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Τρικυμία στο ποτήρι” για τις σταυροδοσίες

"Τρικυμία στο ποτήρι" για τις σταυροδοσίες 1

Από τον συνδυασμό “Πάμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ το Χαϊδάρι” λάβαμε την παρακάτω επιστολή, με αφορμή τη δημοσίευση πληροφοριών για τη σταυροδοσία όλων των συνδυασμών (σημειώσαμε με σαφήνεια ότι δεν πρόκειται για τελικά αποτελέσματα και δεν αποτελούν ακριβή καταμέτρηση).

Η ανακοίνωση της παράταξης:

 
"Τρικυμία στο ποτήρι" για τις σταυροδοσίες 3

Ο
Συνδυασμός “Πάμε
να ΕΝΩΣΟΥΜΕ το Χαϊδάρι”
 καταγγέλλει ως αναληθή και υποβολιμαία
την ανάρτηση στο «Χαϊδάρι σήμερα», που
αφορά στη σταυροδοσία των υποψηφίων
του Συνδυασμού μας, κατά τον πρώτο γύρο
των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κατάλογος
με τη σταυροδοσία των υποψηφίων, θα
εκδοθεί επίσημα από το συνδυασμό μας,
όταν θα ολοκληρωθεί η αντίστοιχη
καταμέτρηση επί όλων των εκλογικών
τμημάτων του Χαϊδαρίου.

Γραφείο
Τύπου
“Πάμε
να ΕΝΩΣΟΥΜΕ το Χαϊδάρι”


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το “Χαϊδάρι Σήμερα” δημοσίευσε όσες πληροφορίες είχε για όλες τις παρατάξεις, όπως και αυτές για την Λαϊκή Συσπείρωση, που επίσης μετέχει στον β΄ γύρο. Θα ήταν αδιανόητο να “κρύψει” όσες αφορούν την παράταξη του κ. Μποζίκα. Πώς θα το δικαιολογούσαμε αυτό στους αναγνώστες μας; Οι εκλογικές σκοπιμότητες δεν μπορεί να καθορίζουν την ροή της πληροφόρησης, όπως ίσως γνωρίζει ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του συνδυασμού. Με λήψη “άδειας δημοσίευσης” λειτουργούν οι εφημερίδες;
Οι χαρακτηρισμοί “αναληθής” και υποβολιμαία” επιστρέφονται ως απαράδεκτοι.
Ολόκληρο το επίμαχο δημοσίευμα:

Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι. Τελευταίες πληροφορίες

Τα ονόματα εκλεγομένων συμβούλων που αναφέρουμε παρακάτω δεν είναι επίσημα και οριστικά, καθώς αυτό γίνεται μόνο μετά την ανακήρυξή τους από το Πρωτοδικείο. Τα στοιχεία προέρχονται από πληροφορίες που έχουν οι παρατάξεις και δική μας έρευνα, όσο αυτό είναι δυνατό.
Ας ξεκινήσουμε με αυτούς για τους οποίους το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει, δηλαδή τους συνδυασμούς που δεν συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο.
Ο συνδυασμός “Χαϊδάρι ξανά” εκλέγει, εκτός από τον επικεφαλής Βαγγέλη Ντηνιακό, τους Δημήτρη Τσατσαμπά (451 ψήφοι) και Βασίλη Καρατζαφέρη (348 ψήφοι). Ψηλά στη σταυροδοσία βρέθηκαν οι Πέτρος Ζεβόλης (275), Σάββας Βαρυτιμιάδης (266), Γιάννης Ηλιάδης (262), Ανδρομάχη Χρυσομάλη (262). Τα στοιχεία προέρχονται από καταμέτρηση της ίδιας της παράταξης.
Στην παράταξη “Πολίτες σε Δράση” εκλέγεται ο επικεφαλής Θοδωρής Σπηλιόπουλος και για μία ακόμη θέση προηγούνται στην καταμέτρηση οι Αθηνά Σκαμπά, Κώστας Φωτεινάκης, Γιάννης Καραχάλιος, Κώστας Ασημάκης. Δεν έχουμε ακόμη το οριστικό αποτέλεσμα.
Από τον συνδυασμό “Όραμα δημιουργίας” εκτός από τον επικεφαλής Ηρακλή Δρούλια, εκλέγεται η Ιωάννα Κουρή. Χωρίς να έχουμε τα αναλυτικά στοιχεία στη διάθεσή μας, πληροφορούμαστε ότι ικανό αριθμό ψήφων πήραν οι Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά, Χρήστος Δρούγκας, Δημήτρης Καραμουσαντάς.
Ο συνδυασμός “Πόλη Προοπτικής” εκλέγει την επικεφαλής Ελένη Καμπόλη και τον Φώτη Θεοδωρακόπουλο. Στις ψηλές θέσεις της σταυροδοσίας βρέθηκαν οι Γιάννης Κέντρης και Λεωνίδας Γιαννακόπουλος.
Ο Κώστας Ασπρογέρακας εκλέγεται ως επικεφαλής του “Διάφανου Δήμου”. Υψηλό αριθμό ψήφων συγκέντρωσε ο Κίμωνας Φουντούλης.
Ο Κώστας Φουρλής εκλέγεται ως επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί για το Χαϊδάρι”. Στην σταυροδοσία προηγούνται οι Αγγελική Νιάρχου, Μαρία Κατσάρα, Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.
Σε περίπτωση που η “Λαϊκή Συσπείρωση” κερδίσει την εκλογή την Κυριακή, εκτός από τον Μιχάλη Σελέκο εκλέγονται ακόμη 18. Οι  Βασίλης Παντελάρος, Ναουάφ Δαουάχερ, Νικόλαος Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Σταθάς, Ηλίας Βαρυτιμιάδης, Ελένη Θερμού, Κωνσταντίνος Βορέας, Παναγιώτης Μοσχονάς, Ιωάννης Ζώτος, Λεωνίδας Βουλγαρίδης, Παναγιώτης Κουβαράς, Μαρία Δημουλά, Μόσχος Χουδελούδης, Στέλλα Χατζηστεργίου, Γιαννούλα Ζέρβα, Κωνσταντίνος Τσουκνίδας, Αλεξία Παναγοπούλου – Γεωργοπούλου, Χρήστος Μωυσιάδης, Ηλίας Σταυρόπουλος. Αν έρθει δεύτερη εκλέγονται οι δύο πρώτοι. (Τα στοιχεία προέρχονται από την ιστοσελίδα www.247.press.com)
Η παράταξη “Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι” δεν έχει δώσει στοιχεία σταυροδοσίας των υποψηφίων της. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δείχνουν ότι σε κάθε περίπτωση (ακόμη και αν η παράταξη έρθει δεύτερη) εκλέγονται οι Τάσος Χαλκιάς (πρώτος με διαφορά) και Ελευθερία Τοκατλίδη (επίσης με διαφορά από τον τρίτο). Φυσικά και ο επικεφαλής Ανδρέας Μποζίκας. Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι μέσα στη 18άδα θα είναι σίγουρα οι Πέτρος Καραβίτης, Σταύρος Μπαλοδήμας, Αποστόλης Θεοφίλης, η Ειρήνη Λυμπουσάκη, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, Διονύσιος Παγάνης, Δήμητρα Χαντζή, Δημήτρης Χριστάκης, Γιώργος Ζάγκας. Παλεύουν οι Παναγιώτης Τσατσαρώνης, Δημήτρης Νούκας, Γεώργιος Κατσίνης, Ραλία Κολοβού, Μαρία Αντωνάτου, Γιάννης Αλεξόπουλος, Ζαχαρούλα Δρακουλάκη, Μαρία Καβαλαράκη, Μαρία Καπετάνου. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν πρόκειται για ακριβή καταμέτρηση των ψήφων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button