ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ: "Τώρα οι φήμες έγιναν αδιάσειστα στοιχεία"

ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ: "Τώρα οι φήμες έγιναν αδιάσειστα στοιχεία" 2
Ηλίας Περιμένης

Με αφορμή την σύλληψη Λιακόπουλου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Περιμένης προχώρησε σε πολιτική δήλωση με σημαντικές προεκτάσεις. Βάλλει κατά των “παιδιών του κομματικού σωλήνα που αυτά έμαθαν και αυτά κάνουν”, τονίζει ότι οι φήμες που υπήρχαν στην πόλη έγιναν αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία θεωρεί ότι δεν θα είναι τα μοναδικά και εύχεται το πρόσφατο γεγονός να είναι αρχή σαρωτικών ελέγχων στον Δήμο.


Ως προς το πολιτικό κομμάτι, αφήνει αιχμές για την ανεκτική στάση κάποιων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και τονίζει ότι μετά από ένα τέτοιας σημασίας γεγονός δεν συνεκλήθη καν το Δημοτικό Συμβούλιο! 

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Περιμένης αποχώρησε από την παράταξη του δημάρχου τον περασμένο Ιανουάριο, διαμαρτυρόμενος για την εκχώρηση των κοινωνικών δομών του Δήμου και κάνοντας πράξη την διακηρυγμένη αντίθεσή του προς το ύφος και το ήθος τής εξουσίας του Δημήτρη Μαραβέλια.   

Η δήλωση του Ηλία Περιμένη είναι η εξής:
Πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης πιθανού χρηματισμού του πρώην -πλέον- αντιδημάρχου Οικονομικών. Τους έχω ακόμα μια έκπληξη. Η συμπεριφορά του αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό συγκριτικά με τις πολιτικές συμπεριφορές των κομμάτων απέναντι στον Ελληνικό λαό που παραπλανημένος, ισοπεδωμένος και εκβιαζόμενος τους αναθέτει την διακυβέρνηση, όποτε έχουν κανονισμένη μεταξύ τους την αλλαγή σκυτάλης.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την χαΐδαριώτικη κοινωνία είναι απλά ένα μικρό κομμάτι του συνόλου αυτών που συνδιοργάνωνουν εις βάρος των πολιτών όλα τα κΥνοβουλευτικά κόμματα -κομμάτια του ίδιου έργου- σε αγαστή συνεργασία.


Η ουσία όμως είναι ότι το πρόβλημα δεν το λύνεις κρύβοντας τις συνέπειές του. 


Η παθογένεια καταπολεμάται εκριζώνοντας την αιτία και όχι απλά θεραπεύοντας τα συμπτώματα.


Η αιτία των συγκεκριμένων συμπεριφορών είναι ότι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑΝ, ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.


Έτσι διαπλάστηκε η πολιτική τους προσωπικότητα, αυτά είναι τα αποτελέσματα.


Είθε το συγκεκριμένο γεγονός να αποτελέσει την απαρχή σαρωτικών ελέγχων στο Δήμο μας με ελάχιστο κοινό όφελος την δίωξη των καταχραστών εξουσίας και δημόσιου χρήματος. Μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο φήμες. Τώρα οι φήμες έγιναν αδιάσειστα στοιχεία. Στοιχεία που είναι σχεδόν απίθανο να είναι τα μοναδικά.


Εν αναμονή των εξελίξεων και της εις βάθος έρευνας, που λογικά θα πρέπει να διεξαχθεί, το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η αξιοθαύμαστη υπομονή που επιδεικνύουν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. 


ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΟ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


Αλήθεια, πόσοι από τους δημοτικούς συμβούλους θυμούνται ότι μια από τις πρώτες αποφάσεις που είχαμε πάρει ως δημοτική αρχή ήταν η μη ανανέωση και η παύση εκδόσεων νέων αδειών για “καντίνες”…; (ίσως να κάνω λάθος στον τίτλο, αλλά δεν κάνω λάθος στην ουσία της απόφασης… εισηγητής της πρότασης μαντέψτε ποιος ήταν…)

υγ1. Τέλος η πολιτική, καλώς ήρθατε στην εποχή της πωλητικής

υγ2. Τα “ψιλά γράμματα” πάντα πάνε στο τέλος:

– ποιες υποθέσεις έχει διαχειριστεί ο πρώην αντιδήμαρχος;

– πόσο ζημιωμένος είναι ο δήμος από τις τακτικές του;

– υπάρχουν συνεργοί;

– πόσο θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη…;

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button