ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Βρέθηκε στη Ραφήνα ο κ. Γιώργος Πανούσης, επέστρεψε στο σπίτι

Η περιπέτεια του κ. Γεωργίου Πανούση έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Πανούσης, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 69χρονος χάθηκε το πρωί της 01/04/2017, από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, την 11/04/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, στην περιοχή του λιμανιού της Ραφήνας, όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες, μετά από μαρτυρίες πολιτών που είχε δεχθεί η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησης του Κοινωνικού Συναγερμού. Ο κ. Γιώργος είναι καλά και  επέστρεψε σε ασφαλές περιβάλλον.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button