ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Από πού περνάμε; Εικόνες μπανανίας έξω από το Αττικόν, το πιο σύγχρονο νοσοκομείο της Αθήνας

Συνεχίζουμε το οδοιπορικό στα… ανύπαρκτα πεζοδρόμια της πόλης. Για την απίστευτη κατάσταση γύρω από το Νοσοκομείο “Αττικόν” έχουμε ξαναγράψει, χωρίς φυσικά να αλλάξει τίποτε. 
Όμως ο φακός απαθανάτισε νέες σκηνές απείρου κυκλοφοριακού κάλλους και τις δημοσιεύουμε. Θυμίζουμε απλώς ότι το Αττικόν επισκέπτονται καθημερινά -και ειδικά στις εφημερίες- χιλιάδες άνθρωποι. Όμως στα τόσα χρόνια της λειτουργίας του δεν έχει κατασκευαστεί πεζοδρόμιο για να μπορούν να περπατήσουν οι πεζοί ούτε καν μια αξιοπρεπής στάση λεωφορείου. 
Ιδού λοιπόν:
Ασταθής ισορροπία στο κράσπεδο, σε μικρή απόσταση από το Νοσοκομείο. Πώς να περπατήσει πάνω στο απίστευτο σκουπιδαριό ή έξω στο δρόμο; Αν ο Δήμος δεν θέλει να κάνει πλακόστρωση, ας ρίξει ένα στοιχειώδες χαλίκι. Την εικόνα τριτοκοσμικής κατάντιας συμπληρώνουν τα επικίνδυνα, σκουριασμένα σίδερα, που προεξέχουν από την προχειρογκρεμισμένη μάντρα. Πόσα χρόνια θα ανέχονται αυτή την αθλιότητα οι τοπικοί άρχοντες;Φυλάξου… Γιατί μόνο από το οδόστρωμα φτάνεις στο Νοσοκομείο… Το ατύχημα καραδοκεί.
Μπανανία! Αυτή είναι η κατάσταση στη στάση και το πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το “Αττικόν”. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button