ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Όλα τα έχει το έργο: Έρωτες, γάμοι, προίκες και οικογενειακοί καυγάδες

Όλα τα έχει το έργο: Έρωτες, γάμοι, προίκες και οικογενειακοί καυγάδες 1

Παραλίγο να πιστέψουμε ότι η προεκλογική περίοδος θα κυλήσει χωρίς ανατροπές, “παντρολογήματα” και ρήξεις. Νάναι καλά ο Τάσος Χαλκιάς, που ξέρει ότι κάθε ενδιαφέρον σενάριο κρύβει μέσα του το σπέρμα του “αταίριαστου έρωτα”. Και μάς το σέρβιρε σχεδόν την υστάτη ώρα, λίγες μέρες πριν “κλείσει” η κατάθεση υποψηφιοτήτων. Το σενάριο, λοιπόν, που κυκλοφορεί εδώ και 24 ώρες στο Χαϊδάρι, ότι τα βρήκαν Μποζίκας – Χαλκιάς, επιβεβαιώνεται, το ίδιο όμως σίγουρη είναι και η ρήξη στο εσωτερικό του συνδυασμού του Ανδρέα Μποζίκα. Όχι βέβαια διότι εγείρεται ισχυρή αντίρρηση για το πρόσωπο του Χαϊδαριώτη ηθοποιού, όσο γιατί μαζί του -ή καλύτερα με όχημα αυτόν- μεταφέρονται στην πλευρά Μποζίκα πρωτοκλασάτα στελέχη της διοίκησης Μαραβέλια. Άλλωστε διάχυτη ήταν αίσθηση ότι η υποψηφιότητα του Τάσου Χαλκιά ήταν δημιούργημα της διοίκησης Μαραβέλια. Αντιλαμβάνονταν, δηλαδή, ότι κανένας από τον στενό πυρήνα της δεν είχε τη δυνατότητα να βγει σαν υποψήφιος στην τοπική κοινωνία, μετά από όσα έγιναν την τελευταία τετραετία. Έτσι αναζήτησαν σωσίβιο στην αναντίρρητη δημοφιλία του Τάσου. 
Να όμως που η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του ηθοποιού με τις πολλές επιτυχίες, δεν στάθηκε ικανή να καλύψει το πολιτικό σοκ που προκάλεσε η παρουσία δίπλα του τόσων στελεχών μιας διοίκησης πλήρως αποτυχημένης και βαθύτατα απαξιωμένης στη συνείδηση του δημότη. Όπως ψιθυρίζεται, οι μυστικές δημοσκοπήσεις δεν έδειξαν τα προσδοκώμενα. Άρα, το επόμενο βήμα ήταν η αναζήτηση μιας νέας σανίδας σωτηρίας, και αυτή είναι ο Ανδρέας Μποζίκας, πρόεδρος του ΑΣΔΑ, ο οποίος πρώτος από όλους ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία πέρυσι τον Μάιο και έχει συγκροτήσει ισχυρό συνδυασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην δημοτική παράταξη “Ενώνουμε το Χαϊδάρι” προσχωρούν οι Σταύρος Μπαλοδήμας, Νίκος Παναγιωτάτος (αντιπρόεδρος του ΑΣΔΑ), Ντίνα Αδαμοπούλου, Πέτρος Καραβίτης και πιθανώς Δήμητρα Χαντζή και Ελευθερία Τοκατλίδου. Οι ίδιες πηγές, φυσικά, αναφέρουν και τον Τάσο Χαλκιά.
Σαφώς πρόκειται για μια πολιτική συγχώνευση που, αν λειτουργήσει αθροιστικά, δημιουργεί έναν πολύ υπολογίσιμο πολιτικό πόλο. Όμως τέτοιου μεγέθους και κυρίως τέτοιου είδους πολιτικές συμπράξεις έχουν αναπόφευκτα και σοβαρές πολιτικές παρενέργειες. Ήδη ο Σάββας Βαρυτιμάδης, κορυφαίο στέλεχος της παράταξης, ανακοίνωσε στην εφημερίδα μας ότι αποχώρησε οριστικά, καθώς αρνείται να συνυπάρξει πολιτικά με στελέχη μιας διοίκησης της οποίας καταψήφισε τις βασικότερες επιλογές.

Την ίδια αυστηρά αρνητική στάση εξέφρασε την εφημερίδα μας και η Αθηνά Μπούτση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις ίδιες σκέψεις κάνουν ακόμη 3-4 μέλη του συνδυασμού “Ενώνουμε το Χαϊδάρι”.     

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button