ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Πόσο κοστίζει, επιτέλους, ένα δοχείο μπογιά;”

"Πόσο κοστίζει, επιτέλους, ένα δοχείο μπογιά;" 1
Γ. Παπανδρέου και Ηρώων Πολυτεχνείου.
Εξαφανισμένη η διαγράμμιση της διάβασης πεζών.

Σχόλιο του αναγνώστη μας Κωνσταντίνου Μπέντζια:

“Εντάξει, τα απορριμματοφόρα κοστίζουν ακριβά κι ο Δήμος, συνεπεία οικονομικών δυσκολιών, πιθανόν, δεν μπορεί να τ’ αγοράσει. Όμως, η εγκατάλειψη της πόλης δε φαίνεται μόνο απ’ αυτά που κοστίζουν, αλλά κι απ’ αυτά που είναι χαμηλού κόστους. 


Ενδεικτικά, αναφέρω το παράδειγμα της -εδώ και χρόνια- σβησμένης πεζοδιαγράμμισης στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Γ. Παπανδρέου (πλατεία Δάσους), για την οποία ουδενός τ’ αφτί ιδρώνει. 


Από κει περνούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, ενήλικες και παιδιά, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Πόσο κοστίζει, επιτέλους, ένα δοχείο μπογιά;”


"Πόσο κοστίζει, επιτέλους, ένα δοχείο μπογιά;" 3
Ηρώων Πολυτεχνείου. Από πότε έχει να σημανθεί η διάβαση πεζών;Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών είναι σβησμένες σε όλο το μήκος της Γ. Παπανδρέου -και δεν είναι η μόνη πολυσύχναστη οδός όπου συμβαίνει αυτό. Εδώ έχουν γίνει σοβαρά ατυχήματα, ακόμη και θανατηφόρα. Πριν λίγες μέρες έγινε τροχαίο στη συμβολή Γ. Παπανδρέου και Κ. Παλαμά, όπου τραυματίστηκε πεζός συμπολίτης, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά. Έστω και η στοιχειώδης φροντίδα για τους πεζούς, οι διαβάσεις τους, πρέπει να υπάρχει. 

Γ. Παπανδρέου και Αθ. Διάκου. Μια από τα ίδια…
Η κίνηση του πεζού επικίνδυνο εγχείρημα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button