ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ποιους “χρεώνεται” ο Τάσος Χαλκιάς;

Δύο από τους ανθρώπους που προσπάθησαν το 2006 να πείσουν τον Τάσο Χαλκιά να κατεβεί υποψήφιος δήμαρχος στο Χαϊδάρι, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “Ελεύθεροι Δημότες Κόντρα στο Κύμα”, έγραψαν πριν από λίγο τη γνώμη τους για την απόφασή του να κατεβεί υποψήφιος στις φετινές δημοτικές εκλογές. 
Ποιους "χρεώνεται" ο Τάσος Χαλκιάς; 1
Στα κείμενά τους διακρίνεται, σαν κοινή συνισταμένη, η προτροπή τους να μην χρεωθεί πολιτικά τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαραβέλια, καθώς ακούγεται ότι η υποψηφιότητά του προωθείται από δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης. Κάποιοι λένε ότι είναι στην πραγματικότητα ο “άσσος στο μανίκι της κ. Τοκατλίδη”, φράση που είχε ακουστεί σε μια από τις τελευταίες αποτυχημένες συνεδριάσεις της παράταξης που διοικεί τον Δήμο να βρει υποψήφιο δήμαρχο. Τον καλούν, λοιπόν, να μην γίνει σανίδα σωτηρίας για κάποιους…

Ο Κώστας Σαφράς έγραψε πριν λίγο στην σελίδα μας στο facebook:
“Τάσο κάνε την τίμια προσπάθειά σου χωρίς να φορτωθείς κανένα από τα αποτυχημένα “σταγονίδια” οποιουδήποτε χρώματος, που ταλαιπωρούν πολλά χρόνια το Χαϊδάρι. Στηρίξου σε απλούς αχρωμάτιστους Χαϊδαριώτες για να πείσεις για το αγνό των προθέσεών σου και να μην φορτωθείς αμαρτίες κανενός.”
Ο Γιώργος Μπενέας, αρθρογράφησε στην ιστοσελίδα του “Επι-δέξιος ψάλτης”:
“Ο Τάσος Χαλκιάς έχασε το τραίνο για το Δημαρχείο του Χαϊδαρίου το 2006. Τότε που κάποιοι φίλοι επιμέναμε να αποδεχθεί την πρόταση που του έκαναν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ να ηγηθεί ενός πραγματικά ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού με προοπτική.
Ενός Συνδυασμού που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Μια εποχή κατά την οποία ο κόσμος, ζώντας με ψευδαισθήσεις, ζώντας στη μεταολυμπιακή μέθη, δεν έβλεπε αυτά που έρχονταν στην πόλη μας και στη δύσμοιρη χώρα.
Κάποιοι άνθρωποι είχαμε την οξυδέρκεια και το θάρρος να έρθουμε σε ρήξη με το κατεστημένο τη στιγμή που οι περισσότεροι δεν τολμούσαν να ξεμυτίσουν από τα γαλαζοπράσινα μαντριά τους.
Σε αυτήν την προσπάθεια θέλαμε τότε επικεφαλής τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά. Οι εξελίξεις στον Δήμο και η σημερινή κατάσταση παρακμής και κατακερματισμού δείχνουν πως έκανε λάθος τότε. Άλλες θα ήταν οι εξελίξεις και οι προοπτικές. Δυστυχώς, ο Τάσος το 2006 έχασε το τραίνο για το Δημαρχείο του Χαϊδαρίου.”
Σήμερα, αν είναι έγκυρες οι πληροφορίες μου, με αυτούς που συζητά χρεώνεται…
Χρεώνεται όσα τους καταλογίζει η τοπική κοινωνία. Την κακοδιαχείριση και άλλα δύσοσμα. Και είναι κάτι που δεν του αξίζει να το χρεωθεί…
Ούτε πρέπει να τους δώσει το άλλοθι και τη δυνατότητα να περισωθούν χρησιμοποιώντας το όνομά του, που με μόχθο δεκαετιών έχτισε στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό στίβο…”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button